Jakim sposobem mozna miec SEXY KOBIECE Wciecie w Tali?
Czy w ogole mozna to jakos wyrobic? cwiczeniami ?
Także jestem ciekawa
Czy wygładza włosy?
Też chętnie się dowiem.
A która lepiej Ci się sprawdziła?
Na pewno tak.
Wydaje mi się, że niektóre są do frezarek podologicznych, inne do zwykłych. Trzeba dopytać.
Odczuwa się naprawdę ten efekt chłodzący?
Dzięki za polecenia :)
Jeszcze może jakieś rady? ;)
Czy w ogole mozna to jakos wyrobic? cwiczeniami ?
Jeśli nie ma się odpowiedniej budowy ciała, to raczej nici z pięknego wzięcia. Ja jestem szczupła, dużo ćwiczę a mam jedynie niewielkie wzięcie. Wspomagam się odpowiednimi ubraniami
Nie da się zmienić figury, niestety. Co najwyżej podkreślić talię ubiorem. Obcisła bluzeczka i rozkloszowane spódniczki optycznie poszerzą biodra. Dobre będą też spodnie biodrówki, byle nie obciskały w pasie.
http://www.cogdziezaile.pl/index.php?n=1023
Ja jestem szczęściarą i mam wręcz zbyt mocno wcięta talię, co powoduje wiele problemów. Niektórzy zarzucają mi, że noszę gorset albo, że usunęłam sobie żebra... No i problem ze znalezieniem ubrań pasujących na mnie.
Talia 75cm, biodra 115cm
Ulalala, to tylko można pozazdrościć
A moze jest jakas seria cwiczen co jednak pmogla by uksztaltowac sexy kobiece wcicie w tali
Może hula hop? Innego pomysłu na wcięcie nie mam
Motylek, nie da się odchudzić jednej partii ciała. Ćwicząc np. brzuch, co najwyżej wzmacniasz mięśnie, ale nie zmniejszasz obwodu w stosunku do reszty obwodów. Jak chudniesz, to chudniesz cała, jak tyjesz to tyjesz też cała. Jeśli masz wagę w normie i nie masz brzuszka, możesz próbować rozbudować sobie mięśnie pośladków i ud, co też zwiększy różnicę między talią a biodrami. Jeśli masz nadwagę i przy tym figurę jabłka (obwód talii większy od obwodu bioder), to pozostaje jednocześnie rozbudowywać mięśnie dolnych partii ciała i chudnąć, wtedy tłuszczyk z brzucha zgubisz, a mięśnie ud i pośladków zwiększą obwód bioder. Próbuj też brzuszki skośne, hula hop, skłony itp. Albo najlepiej idź porozmawiaj z trenerem na siłowni, powinien wiedzieć, co zrobić.
PS. żeby wyrobić mięsnie, potrzebujesz białka, a więc jedz mięsko, twarożki itp. Z tym, że nie przesadź i nie rezygnuj z węglowodanów, bo dieta wysokobiałkowa jest niebezpieczna.
ja również uważam że to kwestia figury albo się ma talię zaznaczoną albo nie .zgadzam się z Caenthe
Też mi sie wydaje, że to kwestia figury. Ja nawet w ciaży miałam zarys tali.
Geny genami, ale ćwiczenia zawsze pomogą poczuć się lepiej i pewniej.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)