JakiejWITAMINY brak jak wlosy rosna suche bez blasku?
Dziewczyny jakiej witaminy brak w organizmie jak wlosy rosna suche bez blasku ?
Także jestem ciekawa
Czy wygładza włosy?
Też chętnie się dowiem.
A która lepiej Ci się sprawdziła?
Na pewno tak.
Wydaje mi się, że niektóre są do frezarek podologicznych, inne do zwykłych. Trzeba dopytać.
Odczuwa się naprawdę ten efekt chłodzący?
Dzięki za polecenia :)
Jeszcze może jakieś rady? ;)
Dziewczyny jakiej witaminy brak w organizmie jak wlosy rosna suche bez blasku ?
http://estyl.pl/blog/2011/09/gdy-masz-matowe-wlosy/
z tej stronki wiele sie dowiesz
Bez witaminy D.
wydaje mi się że którejś witaminy z grupy B.. :)
witamina D znajduje się w słońcu, a słonce przesusza włoski.;)
Z tego co pamiętam to jeśli tracą połysk i lubią się przetłuszcać to brakuje im albo cynku albo selenu (znajdują się one w rybach, jajach, czosnku, cebuli) albo może to być też brak krzemu (który jest w migdałach, śliwkach, fasoli). A jeśli chodzi o witamy to jeśli włosy tracą blask i wypadają to brak witaminy E :))
Ja bym polecała jakieś tabletki dedykowane właśnie do włosów, skóry typowo. Tam jest cały skład dobroczynnych witamin i innych skłądników mających poprawiać ich wygląd, kondycję i porost włosów. Ja od długiego czasu stosuję silicę i widzę, że włosy rosną szybciej, błyszczą się jak szlone i dużo szybciej rosną.
Używałąm też wcześniej skrzypowity, belissę, ale szału nie było. Chyba znalazłam tabletki dla siebie.
zdecydowanie witaminy z grupy B, polecam tabletki Humavit :)
witamin z grupy B ;) polceam tabletki Vitapil :))
Vitapil może spróbuje bo wielu witamin mi brakuje
dobrze wiedzieć
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)