Jakiej firmy cienie do powiek wybrać?
Na rynku jest ogromny wybór cieni do powiek ale jaką firmę i jakie cienie najlepiej wybrać? Co możecie polecić? Czekam na wasze odpowiedzi
Czy warto go kupić za obecną cenę?
każdy jeden, ważne żeby się dobrze czuć
Mycie dłonią nie jest złe ale przy pomocy tej szczoteczki produkty lepiej i szybciej oczyszczają...
Hej, moim zdaniem przy wąskich ustach zanim zdecydujesz się na konkretny kolor to bym zatrzymała...
Swego czasu bardzo lubiłam Colossal z szczoteczkę, ale teraz mi się odmieniło i wolę teraz te w ...
Wydaje mi się, że chodzi o t by nie rozczesywać na mokro bez odżywki, z odżywką już można (a wrę...
Chętnie przejrzę Wasze propozycje :)
Wygląda zjawiskowo.
Długo jej używałaś, by zobaczyć pierwsze efekty?
Na rynku jest ogromny wybór cieni do powiek ale jaką firmę i jakie cienie najlepiej wybrać? Co możecie polecić? Czekam na wasze odpowiedzi
Zadalas b.ogolne pytanie Chcesz kupic palete z wieksza iloscia cieni czy pojedynczo kilka kolorow? Ile kasy chcesz na to przeznaczyc. Wolisz brokatowe czy matowe?
Mogą być pojedyncze lub w paletkach. Cena do 100 zł np. za paletkę. Widziałam na allegro takie świetne Naked2 ale cena mnie przeraża. W zasadzie nigdy nie malowałam oczu, bo po prostu nie umiałam, więc jeśli chodzi o cienie nie znam konkretnych i sprawdzonych firm. Wiem, że cienie firmy MAC są świetne jednak cena 50 zł za jeden cień zdecydowanie za drogo. Kupiłam u ladymakeup paletkę Kryolan 9335 Abu Dhabi, wczoraj przyszła paczka jak narazie nie stosowałam, mam nadzieję że się sprawdzą, kolory rewelacyjne
Interesują mnie cienie matowe lub satynowe. Kolory jakie lubię: fiolety, brązy, granaty, odcienie szarości, wanilie.
Najważniejsze aby były dobrej jakości, nie sypały się i nie rolowały
Ja mam paletke 78 cieni z NYXa (kupiona u Moniki, cena jest okay jak na tyle cieni i za taka jakosc) i jestem z niej b.zadowolona. Oczywiscie na te 78 cieni, jest moze z 10, ktorych nie lubie, bo maja drobinki, a ja wolalabym tylko satynowe i matowe, ale to drobiazg, bo reszta jest b.fajna. Pod cienie polecam baze Artdeco i nie ma mowy o rolowaniu Mam jeszcze paletke 10 cieni Nyx i te tez sa fajne, ale jednak polecam ta duza paletke, bo jest znacznie wiekszy wybor.
Mam jeszcze wlasnorecznie skomponowane paletki z Inglota, gdzie niektore cienie sa super, a niektore naprawde kiepskie i nie wiem od czego to zalezy! Ale generalnie dobra firma za cene do zaakceptowania.
Z wysokiej polki mam paletke Lancome, ale nie uwazam zeby byly lepsze od Nyxa.
Mac i tego typu sprawy sa naprawde drogie i tez nie wszystkie produkty sa rewelacyjne! Fajne kosmetyki maja tez w Sephorze, ale tam ceny tez nie zachecaja do hurtowych zakupow
Ostatnio dostalam w prezencie Bourjois i L\'Oreal, ale jeszcze nie bylo okazji przetestowac nowych kolorkow, wiec tych nie bede jeszcze polecac albo odradzac
Dziękuję za szybką odpowiedź i doradzenie cieni. Słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat cieni firmy Inglot. Obecnie z tej firmy mam tylko pędzle do makijażu: 1SS (puder), 15bjf (stosuję do różu i bronzera mam od niedawna) i do podkładu nie pamiętam nr - jestem bardzo zadowolona, świetnej jakości pędzle.
Jeśli cienie, które teraz zakupiłam u Pani Moniki sprawdzą się, zamówię inne paletki. Cena za 1 opakowanie to 68 zł, gdzie znajduje się 5 cieni, w przeliczeniu na sztuki, za jeden cień płacimy 13 zł, więc niewiele. Wczoraj dopiero mi przyszły – bardzo fajne kolory, ładnie dobrane, więcej będę mogła powiedzieć na ich temat jak je przetestuję. Zamówiłam też cień Glamour Sparks, kolor srebrny, dzisiaj dałam troszeczkę do błyszczyku – świetny efekt. Szkoda, że te cienie są takie drogie, bo zakupiłabym inne kolory np. fiolet.
Jeśli chodzi o firmę NYX widziałam różne palety cieni, jednak nie zdecydowałam się na zakup, ponieważ nie znam tej firmy i nic z tej firmy nie miałam. Kupiłam błyszczyk do ust i jestem bardzo zadowolona także może na paletę cieni się skuszę
ja cienie z NYX-a bardzo lubię - dużej palety nie mam, ale mam te mniejsze pod kolor oczu i naprawdę polecam no i w końcu dorobiłam się Sleek\'a ;p ciemne kolory rewelacyjne, super miękkie i napigmentowane! należy się jednka umiejętnie nimi posługiwać bo troszkę osypują się.
Będę oczekiwać w takim razie NYX smokey eays, chociaż nie ukrywam, że do smokey chciałabym coś w odcieniach fioletu
Jeśli chodzi o sleek słyszałam, że bardzo się obsypują, więc nie wiem czy dla mnie jako początkującej się sprawdzą.
Jakie firmy może Pani jeszcze polecić?
Polecam jeszcze paletki z Make Up Atleir Paris, ale one są strasznie drogie 115 zł... wiec nie wiem czy takie interesują... dobre matowe cienie są z Bell, Vipery.
Właśnie widziałam te paletki i są świetne kolorki ale nie chcę kupować w ciemno takiej drogiej palety. Podobają mi się też te cienie z Sigmy Bare ale za drogie lecz są przepiękne. Może kolorystycznie z innej firmy coś Pani poleci?
Jeżeli chodzi o Make Up Atleir Paris może są jakieś pojedyncze cienie do wypróbowania?
Jeśli chodzi o Make Up Atleir Paris - najbardziej podobają mi się T09 i T05. Proszę mi powiedzieć jesli Pani miała by wybrać Kryolan Paris a AP T09, na jakie by się Pani zdecydowała? Pani ma lepsze porównanie niż ja. Jeśli chodzi o wielkość są one takie same czy któraś paleta jest większa? Które cienie są bardziej napigmentowane? i które lepsze jakościowo?
Czytałam jeszcze o pojedynczych cieniach z Kryolanu, czy są one u Pani dostępne?
Jeżeli mówimy o cenie 115 zł myślimy że są bardzo drogie ale z drugiej strony cena za cień to 23 zł. Jak ostatnio usłyszałam cenę za paletkę 4 cieni z MAC\'a to dopiero 220 zł !!!! zdecydowanie za drogo !!!
Mac to Mac więc nie liczy się ilość lecz jakość a z jakością idzie cena
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)