Jakie cienie do brwi?
Najlepiej drogeryjne
Dzięki za polecenia :)
Jeszcze może jakieś rady? ;)
Też chętnie się dowiem, jak z trwałością tej maskary.
Nie miałam okazji używać.
Nie używałam, jednak Eveline ma według mnie naprawdę dobrej jakości tusze do rzęs.
Czy jest trwały?
Nie używałam.
Nigdy nie korzystałam z takich farb, więc też jestem ciekawa.
Śpię na brzuchu, to nie ma opcji, żebym mi coś przetrwało na ustach :D
Najlepiej drogeryjne
Catrice Eyebrow Set, jak dla mnie najlepszy w dobrej cenie. Fajny kolor, bardzo wydajny, długo się utrzymuje. Naprawdę fajny.
Ja z kolei kredkę używam
Ja lubię paletkę Gosh Brow Kit, tylko, że jest ona dość droga. Ale słyszałam dużo dobrego o wszystkich produktach do brwi firmy Catrice i pudry Golden Rose, które można złapać stacjonarnie.
cień do brwi z inglota
Catrice
Cień do powiek z Inglota. Dla mnie idealny kolor.
polecam puder do brwi z golden rose ( najbardziej popularny i uniwersalny kolor to 104 ) i cienie do brwi z inglota ( są słabiej napigmentowane ale dzięki temu potem nie musisz ich wyczesywać z brwi , plusem jest tez to ze są to chłodne kolory ), z catrice ten set miałam ale te cienie sie osypywały za bardzo ale kolory były nawet ok
Z inglota
z drogeryjnych cieni nie znam zadnych ktore bylyby godne uwagi, wszystkie sa slabej jakosci
nie używam
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)