Jakich kosmetyków używa wasz mężczyzna ???
Mój kremu nawet nie chce uzywac
Tych nie używałam. Ja mam taki problem, że zawsze za dużo używam, nie mam umiaru :D
Nigdy nie używałam cieni tej marki. Czy łatwo się rozcierają, jak z pigmentem?
Ja polecam olejek ze słodkich migdałów, olejek konopny i olejek z czarnuszki ;) Oczywiście wszys...
Nie miałam okazji jeszcze używać.
Bardzo przyjemne, prawda :D?
Ja właśnie używam do kąpieli stóp :)
jeszcze nie
nie
Też się zgadzam
Mój kremu nawet nie chce uzywac
Jestem kobietą ;) i nie lubię gdy facet ma żel na głowie. Dużo moich kolezanek kreci nosem na to, ale chyba mam prawo wyrazić swoje zdanie. Mój facet o siebie przesadnie nie dba. A i tak jest zadbany i przystojny ;)
mój z kolei ma bardzo dużo kosmetyków (jak na mężczyznę): krem do twarzy, do rąk, do stóp, maseczki, żel do mycia twarzy, no i oczywiście typowo męskie jak np balsam do golenia ;)
ja tez nie lubie jak facet używa żelu , ale fajnym zamiennikiem duzo mniej widocznym i zdecydowanie lepiej układajacym i utrwalajacym fryzurę jest pasta do włosów
tylko kremu
Z ziaji
ja faceta nie mam, więc na razie niestety nie wiem czego mój przyszły będzie używał :)
żel z adidasax D ten niebieski 3w1
tylko kremu
taki standard :) hihi
Różnych
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)