Jaki makijaż na moją imprezę 18-nastkową ?
Nieduługo obchodzę urodziny i wyprawiam je na sali, zastanawiam się jaki makijaż sobie zrobić. Sukienke będę mieć w kolorze niebieskim, a właściwie takim lekkim granatem, buty srebrne - szpilki.
Czy warto go kupić za obecną cenę?
każdy jeden, ważne żeby się dobrze czuć
Mycie dłonią nie jest złe ale przy pomocy tej szczoteczki produkty lepiej i szybciej oczyszczają...
Hej, moim zdaniem przy wąskich ustach zanim zdecydujesz się na konkretny kolor to bym zatrzymała...
Swego czasu bardzo lubiłam Colossal z szczoteczkę, ale teraz mi się odmieniło i wolę teraz te w ...
Wydaje mi się, że chodzi o t by nie rozczesywać na mokro bez odżywki, z odżywką już można (a wrę...
Chętnie przejrzę Wasze propozycje :)
Wygląda zjawiskowo.
Długo jej używałaś, by zobaczyć pierwsze efekty?
Nieduługo obchodzę urodziny i wyprawiam je na sali, zastanawiam się jaki makijaż sobie zrobić. Sukienke będę mieć w kolorze niebieskim, a właściwie takim lekkim granatem, buty srebrne - szpilki.
Nie szłabym w niebieski, bo to dość niebezpieczny kolor na oczach. Myślę, że można postawić na srebro. Jakiś błyszczący, srebrny cień na powiekę ruchomą, zewnętrzny kącik przyciemnić matowym szarym i rozetrzeć w załamanie. Kreska + jakieś delikatne, jasnoróżowe usta.
Ja zrobiłabym coś z dodatkiem srebra, jak właśnie proponuje Klaudia i delikatne usta do tego :)
Ja bym proponowała coś delikatnego na oku i mocniejszego na usta, takie makijaże sa w stylu gwiazd z hollywood i na pewno bedziesz wyglądać zjawiskowo! W końcu 18 ste urodziny to jedyna taka okazja, żeby zabłysnąć jak prawdziwa gwiazda :)
a jaki masz kolor włosów i oczu ?
Myślę, że dziewczyny mają rację i też postawiłabym na srebro, które będzie pięknie błyszczeć w sztucznym świetle. Dodatkowo możesz się pokusić o jakiś delikatny akcent kolorystyczny na dolnej powiece.
smokey będzie ok
delikatny rzecz jasna
Zgaduję, że róż i brąz sprawdzą się ładnie na Twoich młodych powiekach. No i to 18tka, więc można zrobić sobie lepszą wieczorówkę ;)
Delikatny, ale mocne usta
Popieram
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)