Jaki makijaż do czarnej sukienki?
Hej dziewczyny,
chciałabym zapytać czy macie jakieś propozycje na lekki makijaż do czarnej sukienki, chodzi mi o coś delikatnego, dziewczcęcego oraz o pomoc w doborze koloru ust :)
Pozdrawiam :)
Ja zdecydowałam się na tako laret imperial i uważam że to był świetny wybór. Wózek lekki, skrętn...
Także chętnie się dowiem
Jak myjecie takie pędzle?
Chętnie podpatrzę, jakie macie typy :)
Tylko i wyłącznie Kryolan.
Z tych utrwalających to fixing spray z GR
Jaki spray do makijażu polecacie?
u mnie to samo tylko bez żelu do brwi
Tylko na mokro pod prysznicem, inaczej nie stosuję.
Hej dziewczyny,
chciałabym zapytać czy macie jakieś propozycje na lekki makijaż do czarnej sukienki, chodzi mi o coś delikatnego, dziewczcęcego oraz o pomoc w doborze koloru ust :)
Pozdrawiam :)
Ja jeśli miałabym postawić na delikatne oko, ale żeby mimo wszystko coś na nim się działo, zrobiłabym coś w beżach i może jakiś błyszczący, szampański pigment lub cień nałożyła żeby trochę się błyszczało ;)
ja bym zrobiła delikatną kreskę eyelinerem, i rzęsy wytuszować i tyle, a usta bym bardziej podkresliła, ale ja to lubię czerwienie na ustach :D
wytuszowane rzęsy i jakaś mocniejsza, żywsza szminka
hmm skoro czerwień odpada to może pomarańcz ale nie taki typowy tylko z domieszką łososiowego albo zgaszony róż ?
Z domieszką łososiowego brzmi nieźle, muszę się za takim kolorem rozejrzeć :)
Proponuję lekko roztartą kreskę i przyciemniony kącik zewnętrzny, a do tego zdecydowany akcent na usta - może fuksja? :) (zdjęcie 1)
Albo nieco delikatniejsza wersja z delikatnym różem na powiekach (będziesz wyglądała świeżo i dziewczęco). Na 2 zdjęciu są usta nude ale możesz je zastąpić różem zbliżonym do tego na powiekach (jeśli obawiasz się fuksji).
Ja też nie czuje się w czerwienieniach i jeśli decyduje się na jakąś wyrazistą pomadkę to wybieram właśnie taką fuksję :) KamiluŚkaa polecam Ci może w takich odcieniach będzie Ci lepiej niż w czerwonych ;)
Ten z różem na powiekach wygląda super!!
Druga wersja makijażu wygląda naprawdę fajnie, muszę wypróbować :)
A co do koloru ust to może faktycznie rozejrzę się za fuksją, być może to ten kolor :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)