Jaki makijaż do czarnej sukienki?
Hej dziewczyny,
chciałabym zapytać czy macie jakieś propozycje na lekki makijaż do czarnej sukienki, chodzi mi o coś delikatnego, dziewczcęcego oraz o pomoc w doborze koloru ust :)
Pozdrawiam :)
U mnie też się nic nie zmieniło, niemalże wszystko kupuję online.
Przeważnie kupuję online. Bardzo rzadko chodzę do sklepów.
No tak, szczególnie lubię takie polskie marki jak Hibou :) Zamawiam od nich online i nigdy się n...
Jak z trwałością tych pomadek? 16 godzin na ustach według producenta, ale żadna pomadka tyle mi ...
Ciekawe jaki to zapach :)
ja jestem ciekawa czy ma nuty słodkie czy bardziej orzeźwiające?
Tej mgiełki nie miałam jeszcze i też jestem ciekawa, a szczególnie tego, jak pachnie ♥
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
Hej dziewczyny,
chciałabym zapytać czy macie jakieś propozycje na lekki makijaż do czarnej sukienki, chodzi mi o coś delikatnego, dziewczcęcego oraz o pomoc w doborze koloru ust :)
Pozdrawiam :)
Ja jeśli miałabym postawić na delikatne oko, ale żeby mimo wszystko coś na nim się działo, zrobiłabym coś w beżach i może jakiś błyszczący, szampański pigment lub cień nałożyła żeby trochę się błyszczało ;)
ja bym zrobiła delikatną kreskę eyelinerem, i rzęsy wytuszować i tyle, a usta bym bardziej podkresliła, ale ja to lubię czerwienie na ustach :D
wytuszowane rzęsy i jakaś mocniejsza, żywsza szminka
hmm skoro czerwień odpada to może pomarańcz ale nie taki typowy tylko z domieszką łososiowego albo zgaszony róż ?
Z domieszką łososiowego brzmi nieźle, muszę się za takim kolorem rozejrzeć :)
Proponuję lekko roztartą kreskę i przyciemniony kącik zewnętrzny, a do tego zdecydowany akcent na usta - może fuksja? :) (zdjęcie 1)
Albo nieco delikatniejsza wersja z delikatnym różem na powiekach (będziesz wyglądała świeżo i dziewczęco). Na 2 zdjęciu są usta nude ale możesz je zastąpić różem zbliżonym do tego na powiekach (jeśli obawiasz się fuksji).
Ja też nie czuje się w czerwienieniach i jeśli decyduje się na jakąś wyrazistą pomadkę to wybieram właśnie taką fuksję :) KamiluŚkaa polecam Ci może w takich odcieniach będzie Ci lepiej niż w czerwonych ;)
Ten z różem na powiekach wygląda super!!
Druga wersja makijażu wygląda naprawdę fajnie, muszę wypróbować :)
A co do koloru ust to może faktycznie rozejrzę się za fuksją, być może to ten kolor :)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)