Jaki kolor kredki pasuje do zielonych oczu?
Tak jak w temacie :) Pomóżcie. Czy np niebieska kredka by pasowała? Czy lepiej trzymać się fioletów i zieleni?
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Wazelinkę smakową stosuję na usta, zdarza mi się też posmarować nią skórki wokół paznokci.
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Tak jak w temacie :) Pomóżcie. Czy np niebieska kredka by pasowała? Czy lepiej trzymać się fioletów i zieleni?
Myślę że wszystkie kolory które wymienilas będą pasować
przy moich zielonych oczach lubię używać ciemnobrązowej kredki. Mam jedną fioletową z Inglota w pięknym kolorze, ale jest tragiczna w użyciu.
Mi też się wydaje, że brązowa będzie ślicznie wyglądać :)
brazowa bedzie ok
Brązowa i czarna do wszystkich jest ok, do zielonych można spróbować kontrastowych kolorów, albo jak niebieski to najlepiej jasny
ceglany bedzie dobry
ale wydaje mi się ze fiolet bedzie ładnie wygladac
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)