Jaki eyeliner da mi efekt swiecacej kreski? ale bez drobinek
Dziewczyny ktory z eyelinerow ze sredniej polki:LOreal,Maybelline,Boujours da mi efekt czarnej kreski blyszczacej-NIE MATOWEJ ,ale bez drobinek jakichkolwiek
Dzięki za polecenia :)
Jeszcze może jakieś rady? ;)
Też chętnie się dowiem, jak z trwałością tej maskary.
Nie miałam okazji używać.
Nie używałam, jednak Eveline ma według mnie naprawdę dobrej jakości tusze do rzęs.
Czy jest trwały?
Nie używałam.
Nigdy nie korzystałam z takich farb, więc też jestem ciekawa.
Śpię na brzuchu, to nie ma opcji, żebym mi coś przetrwało na ustach :D
Dziewczyny ktory z eyelinerow ze sredniej polki:LOreal,Maybelline,Boujours da mi efekt czarnej kreski blyszczacej-NIE MATOWEJ ,ale bez drobinek jakichkolwiek
Ja odpowiem w żelu z Essence jakoś tak ostatnio zakochałam się w nim ;p
tak, jest boski...jednak ja mam z nimi mały problem, mam sliwkowy i brazowy a na moim oku oba wygladaja na czarne:( nawet jak naloze mniejsza warstwę...jak je rozjasnic?
:) tak, jest boski...jednak ja mam z nimi mały problem, mam sliwkowy i brazowy a na moim oku oba wygladaja na czarne:( nawet jak naloze mniejsza warstwę...jak je rozjasnic?
nie lubie takiego efektu
ja zdecydowanie wolę matowe lub półmatowe wykończenia.. mało błysku :)
maybelline żelowy
Maybelline jest bardzo dobry
Essence swojego czasu miało takie metaliczne eyelinery i to całkiem niedrogie. Ja miałam taki grafitowy.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)