Jaka kolejność pierw podkład czy korektor ?
Hej. Zawsze mam z tym problem co powinne pierwsze nałożyć
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
Ładnie i długotrwale pachną?
Ciekawa jestem zapachu tych balsamów :)
Nie miałam okazji używać, więc jestem też ciekawa.
Czy efekt krycia, jaki widzimy na swatchach, uzyska się po jednym przeciągnięciu linera na skórz...
Moim zdaniem to tak standardowo jak inne dobre balsamy
Witajcie, chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób i gdzie mogę zamówić prenumeratę magazynu Make...
Także chętnie się dowiem
Hej. Zawsze mam z tym problem co powinne pierwsze nałożyć
ja korektor nakładam tylko pod oczy więc podkład nie koliduje z korektorem , kolory mam bardzo zblizone wiec się nie odznaczają
Są różne szkoły, ale ja nakładamzawsze na podkład, jeśli jest taka potrzeba.
korektor
korektor
to chyba cos zle robie bo ja pierw podklad nakladam
Ja tez zawsze najpierw korektor, pózniej podkład, ale tez zależy od korektory, bo sa np. w kolorze zielonym, różowym to wiadomo ze musza być pod podkładem,malbo tez innym korektorem:)
Kolejność zależy od danego korektora. Jeśli są to zielone, pomarańczowe itp to zawsze nakładamy najpierw je a dopiero później podkład. Natomiast jeśli są to korektory w stylu rozświetlające pod oczy w niedużo różniącym się odcieniu od podkładu to na podkład.
Ja tez zawsze najpierw korektor, pózniej podkład, ale tez zależy od korektory, bo sa np. w kolorze zielonym, różowym to wiadomo ze musza być pod podkładem,malbo tez innym korektorem:)
dokładnie
hmmm ja zawsze na podkład daje korektor, ale czy to dobra metoda to nie wiem
korektor, pozniej podkład
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)