Jaka fryzura do długiego nosa ?
Zastanawiam się jaka fryzura pasuje do długiego, krzywego nosa, mam ten problem więc pytam
Osobiście mam pociągłą twarz i ciemne dość długie proste włosy Co zmienić aby lepiej wyglądać proszę o rady
Efekty są ale bardzo delikatne.
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Wazelinkę smakową stosuję na usta, zdarza mi się też posmarować nią skórki wokół paznokci.
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Zastanawiam się jaka fryzura pasuje do długiego, krzywego nosa, mam ten problem więc pytam
Osobiście mam pociągłą twarz i ciemne dość długie proste włosy Co zmienić aby lepiej wyglądać proszę o rady
A jest możliwość wstawienia zdjęcia, żeby sobie to lepiej wyobrazić?:)
Nawet w jakims negatywie, jak nie chcesz upubliczniać:)
Też mam ten problem i non stop mam spięte włosy do góry w taki kokonik i czyję się jak ta postać z bajki Muminków - "Mała Mi".
Do długiego nosa to chyba najlepsza byłaby porządna grzywka, w sensie długa, równa do linii brwi
A mi się wydaje, że jak zakryjesz pół twarzy grzywką, to ten nos będzie jeszcze bardziej przykuwał uwagę
A może bardziej grzywka na bok i jakieś ciekawe uczesanie? Np. coś w stylu Audrey Hepburn. A może jakiś dobry fryzjer coś ciekawego by ci doradził?
Dzięki dziewczyny za rady we wtorek idę do prestizowego fryzjera bede pytać ;)
Ma ktoś jakieś fotki tych fryzur jakie proponujecie?
Grzywka na bok. U mnie podziałało, też mam długi nos.
Również polecam grzywkę, zdecydowanie na bok. Moja siostra ma długi nos a kiedy tylko zrobiła grzywkę, lekko przyćmiła duży nos i nawet bardzo jej do twrazy :P
wydaje mi się że fryzura tu nic nie da bardziej zatuszuj nos makijażem ,dokładniej bronzerem
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)