Jak zrobic takie same ,TAKIEJ SAMEJ WIELKOSCI loczki
Dziewczyny jak zrobic takiej samej wielkosci loczki jak na zdjeciu?
U mnie też się nic nie zmieniło, niemalże wszystko kupuję online.
Przeważnie kupuję online. Bardzo rzadko chodzę do sklepów.
No tak, szczególnie lubię takie polskie marki jak Hibou :) Zamawiam od nich online i nigdy się n...
Jak z trwałością tych pomadek? 16 godzin na ustach według producenta, ale żadna pomadka tyle mi ...
Ciekawe jaki to zapach :)
ja jestem ciekawa czy ma nuty słodkie czy bardziej orzeźwiające?
Tej mgiełki nie miałam jeszcze i też jestem ciekawa, a szczególnie tego, jak pachnie ♥
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
Dziewczyny jak zrobic takiej samej wielkosci loczki jak na zdjeciu?
Polecam kanał YouTube Karoliny - Stylizacje, tutaj masz link do eko-loków
http://www.youtube.com/watch?v=5d6Dg77cLLY&feature=plcp
Z tego co mi się wydaje to włosy robionę są w salonie :) Ale jeśli masz zdrowe włosy to myślę, że warkocze o takiej samej ilości włosów na jeden warkocz będą dobrym rozwiązaniem :)
Umyj włosy, wysusz je najlepiej tak, żeby były tylko lekko wilgotne (żeby nie kleiły się już do siebie, ale jednocześnie można by je było bardziej "podsuszyć"), zapleć drobne/średnie warkocze, idź spać, rano to wszystko rozpleć i gotowe. ;)
ja stety niestety nie robie sobie loków bo zwyczajnie źle w nich wyglądam wiec pozostaja mi proste włosy
Warkoczyki to dobry pomysł. Prawdę powiedziawszy podobny efekt uzyskiwałam jak byłam młodsza gdy mama plotła mi warkoczyki na wilgotnych włosach :)
Skręcanie włosów w tzw. ślimaczki po uprzednim podzieleniu je na niewielkie pasma. Też najlepiej na wilgotne włosy.
ja mam swoje naturalne krecone wiec nie mam tego problemu
trzeba pamiętać, żeby wydzielać pasma równej grubości
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)