Jak zrobic taka fryzurke krok po kroku?
Dziewczyny jak zrobic ta fryzurke jak na zdjeciu,krok PO KROKU?
U mnie też się nic nie zmieniło, niemalże wszystko kupuję online.
Przeważnie kupuję online. Bardzo rzadko chodzę do sklepów.
No tak, szczególnie lubię takie polskie marki jak Hibou :) Zamawiam od nich online i nigdy się n...
Jak z trwałością tych pomadek? 16 godzin na ustach według producenta, ale żadna pomadka tyle mi ...
Ciekawe jaki to zapach :)
ja jestem ciekawa czy ma nuty słodkie czy bardziej orzeźwiające?
Tej mgiełki nie miałam jeszcze i też jestem ciekawa, a szczególnie tego, jak pachnie ♥
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
Dziewczyny jak zrobic ta fryzurke jak na zdjeciu,krok PO KROKU?
Fryzura banalna, 2 dobierane. Robisz przedziałek na boku (grzywka na prawą stronę),lewą część włosów dzielisz jeszcze na pół (oczywiście w poziomie). I zaczynasz jak z normalnym warkoczem (dzielisz na 3 części i przeplatasz)z tą różnicą że do każdego pasemka które przekładasz dobierasz dodatkowe pasmo i tak do połowy głowy. Potem następny warkocz w ten sam sposób. Na such ciężko wytłumaczyć jak się robi dobieranego ale nasz drugi wujek youtube zawsze pomoże:)
http://www.youtube.com/watch?v=b9mZDlsv_IE tak się robi dobieranego tylko że przy tej fryzurze którą ty chcesz zrobić warkosz robi się w poziomie a na filmiku robiony jest w pionie (tak trochę po skosie)
Zgadzam się z Niką 2 warkocze dobierane + mocno podtapirowane włosy u nasady z dodatkiem lakieru i efekt murowany.
Są 2 rodzaje tych warkoczy francuz, gdzie pasma nakłada się na siebie )tak jak jest to pokazane w filmiku) i duński w którym pasma układane są pod siebie. Wydląda tak http://yesiwantyouback.blogspot.com/201 ... -krok.html
Jedynie nie jestem pewna co do tego czy na pewno to jest ten pierwsz- chyba ślepnę:)
Dziewczyny nie udaje mi sie zrobic te dwa dobierance na polowie glowy w poziomie nie wycvhodza jakos
Po ćwicz trochę normalnego dobieranego, a potem próbuj w poziomie, trzeba się wprawić. Mi z początku też nie wychodziły. To tak jak z robieniem kreski, trzeba robić do puki się nie nauczy:)
Ostatnio mam fioła na punkcie warkoczów i warkoczyków na głowie, każdej fryzury próbuję, więc i tę musze wypróbować.. przy okazji poćwiczę mojego dobieranego bo jak w pionie potrafię go zrobić to w poziomie już sprawia mi ogromny problem :)
Osobiście uwielbiam robić coś z włosami, nie ważne swoje czy cudze, więc ta fryzura już się nie raz przewinęła. Heh :P
jak ja dawno warkocza nie miałam na swoich włosach
nie lubie warkoczy wole zdecydowanie wypuszczone włosy
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)