Jak nie obgryzać paznokci
Najlepsze sposoby na pozbycie się nawyku obgryzania paznokci znalazłam niedawno na tej stronie >>> bit.ly/1dSXDZd (trzeba skopiować link i wkleić do przeglądarki)
Powiększający z chilli od Eveline
Czy łatwo zrobić przejścia tymi cieniami?
Mydłem w kostce lub w płynie.
Ja również chętnie się dowiem.
Szamponem do włosów :)
Nie mam ulubionego ;)
Używam Kryolana, oczywiście na wyjątkowe okazje. A nawet nie wiedziałam, że Claresa ma taki spra...
Z claresa podobno jest świetny
Wasz ulubiony błyszczyk?
Najlepsze sposoby na pozbycie się nawyku obgryzania paznokci znalazłam niedawno na tej stronie >>> bit.ly/1dSXDZd (trzeba skopiować link i wkleić do przeglądarki)
?? Cos Ci chyba nie wyszlo
Chyba nie wyszło:)
Ja sama od siebie postanowiłam skończyć z tym nałogiem i mnie się udało.
Takich stron jest zapewne wiele ale podsuwam Wam jeden link:
Chyba nie wyszło:)
Ja sama od siebie postanowiłam skończyć z tym nałogiem i mnie się udało.
To tak jak ja.
Czasami obgryzam, ale walczę z tym na podstawie "silnej woli"
Pomalujcie sobie paznokcie ładnym lakierem - nie tylko ładnie i estetycznie wygląda, ale i lakier zniechęca "smakiem", mnie się tak udało
Ja dostawałam po łapach od rodziców!
Na szczęście nie mam tego problemu, który jest zapewne na tle nerwowym. Moja kuzynka używała specjalnej odżywki do paznokci która miała strasznie gorzki smak, ale i tak obgryzała.
za paznokciami jest najwięcej brudu i bakterii - smacznego.
pomogło?
za paznokciami jest najwięcej brudu i bakterii - smacznego.
pomogło?
Dobre ! Ze tez o tym nie pomyslalam Moj syn obgryza systematycznie a jest strasznie uczulony na wszelkiego rodzaju brud, moze do niego to przemowi
Ciesze się, że mój pomysł może wejść w życie
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)