Jak dobrze używać rozświetlacza?
:))))?
Naprawdę długo utrzymuje się na ustach?
Czy jest wydajny?
Czy one naprawdę dają radę, wyglądają naturalnie? Czy wymagane jest mycie włosów tego samego dni...
Ja tez nie miałam okazji używać.
no dokładnie
Ile tego lejecie na 5 kg wsad?
Zależy mi na wydajnym kosmetyku, który łatwo będzie się rozprowadzał po skórze. Czy ten mus ma t...
Ojej nie widziałam nigdy wcześniej takiego produktu :D
Zazwyczaj olejki pozostawiają jakiś filtr na skórze.
:))))?
ćwiczyć i testować na sobie jak mi najlepiej
Może zobacz na yt :)
sama mam z tym problem
Mała ilość na początek, jeśli nie jesteśmy pewne pigmentacji. Pozbyć się nadmiaru z pędzelka np. poprzez stuknięcie nim w dłoń, by produkt się nie osypał, tam gdzie nie chcemy. Najlepiej nakładać na szczyty kości policzkowych, resztką można przejechać grzbiet nosa i ewentualnie łuk kupidyna. Zawsze możemy dołożyć odrobinkę na np. szczyty kości, jeśli efekt wydaje nam się za słaby (najlepiej wcześniej sprawdzić w naturalnym świetle, by nie wyglądać jak kula dyskotekowa). Jeśli interesuje cię strobbing, czyli praktycznie konturowanie rozświetlaczem, na YT masz masę filmików. :) Rozświetlacz fajnie sprawdza się do rozjaśniania łuku brwiowego (pod nim, ewentualnie nad) i rozjaśniania kącików oczu.
Mała ilość na początek, jeśli nie jesteśmy pewne pigmentacji. Pozbyć się nadmiaru z pędzelka np. poprzez stuknięcie nim w dłoń, by produkt się nie osypał, tam gdzie nie chcemy. Najlepiej nakładać na szczyty kości policzkowych, resztką można przejechać grzbiet nosa i ewentualnie łuk kupidyna. Zawsze możemy dołożyć odrobinkę na np. szczyty kości, jeśli efekt wydaje nam się za słaby (najlepiej wcześniej sprawdzić w naturalnym świetle, by nie wyglądać jak kula dyskotekowa). Jeśli interesuje cię strobbing, czyli praktycznie konturowanie rozświetlaczem, na YT masz masę filmików. :) Rozświetlacz fajnie sprawdza się do rozjaśniania łuku brwiowego (pod nim, ewentualnie nad) i rozjaśniania kącików oczu.
podzielam zdanie
Na szczytcie kości policzkowych grzbiet nosa pod nosem i brwiami
ja tak wlasnie robie
pedzlem
dobre porady
Na szczyt kości policzkowych:)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)