Jak dbacie o swoje paznokcie?
?
On rzeczywiście coś daje, w sensie wypełnienie ust? ;)
Koniecznie wypróbuj Jantar.
Pod warunkiem, że posiada się takie umiejętności :) Tak jak w przypadku każdych innych cieni.
Polecam Banfi od Herbarii oraz Chillową Ziołowcierkę od Kosmetyki Dla
muszę wypróbować
ale na matowych paznokciach chyba bardziej są widoczne rysy ?
Najlepsze wcierki na porost włosów?
Powiększający z chilli od Eveline
Tak
?
Uzywam odzywek, olejków
stosuje odżywki, maluje je, piłuje
wycinam skórki
stosuje odżywki, maluje je, piłuje
ja tak samo
Ostatnio przez dłuższy czas miałam straszny problem z rozdwojonymi i łamliwymi paznokciami, używałam serum z Lovely potem odżywki z Bielendy na koniec odżywki z Eveline, która zawsze mi pomagała jednak tak się nie stało :(. teraz od przeszło tygodnia, nie maluję paznokci i widzę poprawę może to wszystko zaczeło działać dopiero teraz albo paznokcie potrzebowały odpoczynku od lakierów itp
Robię manicure, wcieram w nie kremy i olejki, używam odżywki pod lakier.
Ostatnio przez dłuższy czas miałam straszny problem z rozdwojonymi i łamliwymi paznokciami, używałam serum z Lovely potem odżywki z Bielendy na koniec odżywki z Eveline, która zawsze mi pomagała jednak tak się nie stało :(. teraz od przeszło tygodnia, nie maluję paznokci i widzę poprawę może to wszystko zaczeło działać dopiero teraz albo paznokcie potrzebowały odpoczynku od lakierów itp
Serum z Lovely jest świetne!
ja praktycznie w ogólnie nie dbam, z natury mam paznokcie które stety lub niestety szybko rosną i są mocne i nigdy nie używałam żadnych odżywek do paznokci
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)