Hybrydy czy zwykły lakier?

• 2016-01-11, o 18:53
  • 50
  • 17 293
  • 32
  • 39

Hybrydy czy zwykły lakier?

Co się wam lepiej sprawdza hybrydy czy zwykłe lakiery? Jakie są plusy i minusy? Cz warto zainwestować w lampę do hybryd i robić je samemu?

Re: Hybrydy czy zwykły lakier?

Hybrydy są bardziej trwałe a lakier tylko na parę dni wystarczy 

Kazda z nas musi wybrac

wole zwykle lakiery

napewno bardziej olaca się  robić hybrydy samemu niż u kosmetyczki ;)

Sprawdź w sklepie ladymakeup.pl:

raczej hybrydy

Hybrydy

hybrydy

hybrydy 

Weni

Ja jestem zwolenniczą zwykłego lakieru z kilku powodów:

1. Hybrydy mają bardzo nieestetyczny odrost, a nie mam tyle czasu, żeby zawsze akurat wtedy kiedy powinnam je ściągnąć chodzić do kosmetyczki

2. Pomalowanie paznokci zwykłym lakierem nie wymaga tyle czasu (nawet jeśli w miejsce jednych hybryd wypada kilka ,,pomalowań" lakierem) co ciągłe wyjścia do kosmetyczki i jest znacznie bardziej ekonomiczne

3. Dla mnie malowanie paznokci to przyjemność, lubię to robić sama, odpręża mnie to

4. Plusem jest też to, że zawsze mogę wybrać lakier w kolorze na jaki akurat mam ochotę 

5. Nie lubię mieć 2-3 tygodnie ciągle takich samych paznokci, dla mnie to nudne, lubię zmiany i eksperymenty

Tę listę można by jeszcze wydłużyć o kilka innych argumentów, ale każdy ma inne upodobania i potrzeby, a więc możesz wziąć je pod uwagę jedynie jako podpowiedź. To, co wybierzesz powinno odpowiadać przede wszystkim Tobie :D

Jana

mnie szybko rosną paznokcie więc nie do końca opłacają mi się hybrydy , wole zwykły lakier

Szczególnie polecamy

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K