Godzina
Albo mi się wydaje albo na forum jest jakoś źle godzina ustawiona, bo posty, które były pisane dzisiaj np o 18 to o 23 są już oznaczone jako \'wczoraj o 18\'.
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Albo mi się wydaje albo na forum jest jakoś źle godzina ustawiona, bo posty, które były pisane dzisiaj np o 18 to o 23 są już oznaczone jako \'wczoraj o 18\'.
hihih dzięki Kochana za uwagę - przekaże informatykowi, bo może coś się pokićkało ;p
Może czas na forum jest przestawiony. Można to ustawić w panelu administracyjnym. Strefa czasowa czy coś w tym stylu. Wygląda jakby godzina na forum była o godzinę do przodu przesunięta, dlatego tak się dzieje. Ale nie wyświetla sie na stronie głównej forum, więc nie wiem.
Polska leży w strefie czasowej GMT+1;00 a na forum jest ustawione UTC+1;00:) Masz rację Caenthe po prostu jest zła strefa czasowa ustawiona:)
Można to ustawić też we własnym profilu - ustawienia forum. Tam z tego co widzę dostępny jest tylko UTC, ale może w panelu admina można ustawić więcej, nie wiem . Polska w zimę leży w strefie czasowej CET. Może coś się pokićkało po zmianie czasu na zimowy.
Tak jak sądziłam. Jest źle ustawiona godzina na forum (dopiero teraz to sprawdziłam). Ustawcie sobie w panelu uzytkownika -> ustawienia forum -> strefa czasowa = UTC, Z i będzie dobrze. W panelu admina też trzeba będzie tak ustawić :>
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)