Gdzie mogę kupić wygodne szpilki w szpic ??
Bardzo prosze o rade. Nadchodzi wiosna, a ja nie mam szpilek. Chodzi mi o cos wygodnego i niedrogiego abym nie ubierała ich od wielkiego dzwonu,
Dzięki za polecenia :)
Jeszcze może jakieś rady? ;)
Też chętnie się dowiem, jak z trwałością tej maskary.
Nie miałam okazji używać.
Nie używałam, jednak Eveline ma według mnie naprawdę dobrej jakości tusze do rzęs.
Czy jest trwały?
Nie używałam.
Nigdy nie korzystałam z takich farb, więc też jestem ciekawa.
Śpię na brzuchu, to nie ma opcji, żebym mi coś przetrwało na ustach :D
Bardzo prosze o rade. Nadchodzi wiosna, a ja nie mam szpilek. Chodzi mi o cos wygodnego i niedrogiego abym nie ubierała ich od wielkiego dzwonu,
trzeba pochodzić po sklepach , jeśli chcesz sprawdzić czy wygodne to nie widze innej opcji jak iść osobiscie do sklepu i przymierzyć na nogę , tylko wtedy naprawde ocenisz czy są wygodne i czy nic Cie nie upija czy tez uciska , każdy ma inną nogę , różne szerokości podbicia i dla jednej osoby buty moga wydawać się fajne dla drugiej juz nie.
w zarze
trzeba pochodzić po sklepach , jeśli chcesz sprawdzić czy wygodne to nie widze innej opcji jak iść osobiscie do sklepu i przymierzyć na nogę , tylko wtedy naprawde ocenisz czy są wygodne i czy nic Cie nie upija czy tez uciska , każdy ma inną nogę , różne szerokości podbicia i dla jednej osoby buty moga wydawać się fajne dla drugiej juz nie.
w sumie racja bo przez internet to nie da sie tak ocenic
w zarze
własnie nie ma tego sklepu w moim miejscu. mam 120 km do najblizszego sklepu zary
Skorkowe kup
też tak uważam
Na stronie deezee maja fajnie w niskiej cenei
w zarze
Zgadzam sie, jeszcze teraz sa wyprzedaże i wszystko jest takie tanie
TKMaxx ale cena jest trochę duża, zależy w sumie od buta
Dużo rozmiarów różnych
Nie weiem
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)