Gdy krwawią mi dziąsła...
Dziewczyny- czy któraś z Was ma problem z krwawiącymi dziąsłami? Od dwóch miesięcy regularnie krwawią mi dziąsła. Czy pomożecie rozwiązać mi ten problem?
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Zapach jest kwestią gustu. Mi też nie wszystkie aromaty się podobają ;)
Bardzo lubię ten: https://www.ladymakeup.pl/sklep/MIYO-GLUE-ME-GLITTER-PRIMER-Klej-do-brokatu-i-...
Nie miałam okazji używać i też chętnie się dowiem.
Wydaje mi się, że nie ma tam typowych, dużych drobinek brokatu.
Równie dobry żel ma Pierre Rene, specjalny do błysków i brokatów. Sprawdza się fantastycznie.
Na Nyx Glitter Primer czy inną bazę?
Dziewczyny- czy któraś z Was ma problem z krwawiącymi dziąsłami? Od dwóch miesięcy regularnie krwawią mi dziąsła. Czy pomożecie rozwiązać mi ten problem?
Są jakieś pasty do zębów, które zapobiegają krwawieniu ale nie wiem na ile są one pomocne. Najlepiej udać się do lekarza, który znajdzie przyczynę.
Ja bym poszła zapytać dentyste o jakąś poradę :)
Lepiej iść do dentysty, mogę być tego różne przyczyny.
gdy krwawią dziąsła to może oznaczać, że możesz mieć początki zapalenia przyzębia. Jest to proste leczenie, po 1 - usuń kamień i oasd u higienistki, po 2 kup sobie szczoteczkę do zębów z ultra miękkim włosiem ja osobiście polecam szczoteczki paro , po 3 myj zęby metodą wymiatania ( podsyłam filmik z tą metodą) https://www.youtube.com/watch?v=te-ew-rsRVw . Jak będziesz się do tego stosowała to o problemie krwawiących dziąseł szybko zapomnisz. No chyba że jesteś w ciązy to nie tak szybko :)
mnie moze raz krwawiły dziąsła
Super. :>
Mam niestety ten sam problem. TEraz używam normalnej szczoteczki, ale kiedy miałąm elektryczną, to jakoś tego problemu nie było. Też uważam, że należy zasięgnąć rady u dentysty.
idz czym prędzej do dentysty , z tym nie ma śmiechu. A pasta pomaga Elmex i chyba sensodyne
Idź do dentysty!
Niestety mam dokładnie ten sam problem a wizyta u dentysty była dośc specyficzna po dokładnym obejrzeniu mojego uzębienia stwierdził że potrzebuje twardej szczoteczki do zębów i dobrej pasty plus płukanki on polecił mi Meridol stosuje od jakiegoś czasu poprawę widzę ale dość mizerną ;/
obowiązkowo do dentysyty!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)