GRADIENT NAILS
czyli efekt stopniowo przechodzącego koloru przy użyciu... gąbki do podkładu
efekt według mnie nieziemski
U mnie też się nic nie zmieniło, niemalże wszystko kupuję online.
Przeważnie kupuję online. Bardzo rzadko chodzę do sklepów.
No tak, szczególnie lubię takie polskie marki jak Hibou :) Zamawiam od nich online i nigdy się n...
Jak z trwałością tych pomadek? 16 godzin na ustach według producenta, ale żadna pomadka tyle mi ...
Ciekawe jaki to zapach :)
ja jestem ciekawa czy ma nuty słodkie czy bardziej orzeźwiające?
Tej mgiełki nie miałam jeszcze i też jestem ciekawa, a szczególnie tego, jak pachnie ♥
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
słyszałam o tym jak sie dojdzie troche do wprawy to wychodzi super! warto własnie na koniec dać jakiś brokacik który zespoli wszystkie kolorki
sliczny pazur wychodzi w odcieniach srebra i ganatu, jak niebo nocą )
ja zrobiłam kiedyś fioletowe z granatowym piekne wyszły może mam gdzies zdjecia...
Ale czad ;p a jak robi się takie cuda? możecie opisać bądź pokazać? jestem bardzo ciekawa
wykonanie jest banalnie proste! potrzebne bedą lakierki róznych kolorów najlepiej własnie takich stopniowych (jasny, ciemniejszy, najciemniejszy) no i może jakis brokacik. Do tego jakaś gąbeczka mała (ja czasem uzywałam starych aplikatorów do makijażu) lub tak jak natalusia gąbki do podkładu.I teraz to już z górki kładziesz tą gąbeczką jasny kolor na całych pazurkach robiąc takie "ciapki" tak sobie dotykasz żeby nie było równomiernie, czekasz aż wyschnie. Po srodku paznokcia średni kolor i ciapiesz:P aż kolorki sie zmieszają. na koniec ciemny kolorek. ja czasem jeszcze poprawiam jesli granice są zbyt ostre tzn znów biore ten jasniejszy (czystą gąbeczką) i dotykam dotykam i ciap ciap:D na koniec maluje lakierem bezbarwnym lub takim z brokatem. Nie koniecznie trzeba mieć 3 kolory można 2 użyć ale to na początek może byc troche trudniejsze bo trzeba dobrze przechodzić w kolory to swietny sposób na szybką stylizacje pazurków i na prawde moge sie założyć za każda potrafi to zrobić
świetne pazury:D aż sama wypróbuję jak będę miała wolną chwilę:) wykonanie wydaje się proste, ale za pierwszym razem pewnie i tak mi nie wyjdzie A ten najjaśniejszy kolor to robie nim tylko takie kropki? i to na całym paznokciu? czy tak żeby paznokieć był cały pokryty?
osobiście startowałam pomalowaniem całego pazurka na najjaśniejszy kolor, wtedy \'ciapane\' ciemniejsze kolory miały ładniejsze tło i nie przebija kolor paznokcia
dokładnie ja też zawsze maluje najjaśniejszym cały paznokieć tzn ciapam i potem ten ciemniejszy zaczynam od końca paznokcia żeby nie wyszły wyrazne krawędzie bo wtedy lakier z gąbeczki już troszke schodzi i jak sie dojdzie do srodka to jest taki delikatnie ciemny kolorek
ja robie odwrotnie tzn. buduje intensywność ku górze, jakoś ładniej mi wtedy wychodzi ;p
ale myśle ze sposob to juz jest kwestia indywidualna
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)