Firmy
znacie te firmy? jaką macie opinie o nich?
*Farmona
*Apis
*Barielle
*Stapiz
*Mr.Microbe
*Secret Lashes
*Bielenda
*Pedi Spa
*Norel
*Jean D\'arcel
*Depileve
*Beauty Line
*Kryolan
*Ecolab
*SVR
*Bioderma
*Mustela
*Sally Hansen
*Sumer Skin
*Envie
Używam jej już od wielu miesięcy, może nawet ponad 2 lata. Jest bardzo dobra i śmiało polecam.
Moje odkrycie to brokatowe lakiery 99 Misshing. Pięknie kryją i błyszczą.
Dobrze wiedzieć :)
Wyjście cieniem w ciemnym kolorze poza oko w zewnętrznym kąciku, tak jakby go przedłużając. To z...
Jak oceniacie jej moc?
Zależy od nastroju! Ale osttanio częsciej stawiam na błyszczącą :)
Wbrew pozorom nie jest to bardzo trudne :) Najważniejsze jest oczywiście nastawienie, wytrwałość...
Zaraz zapoznam się z tymi produktami Orientana, bo nie znam zupełnie.
Czy ten krem działa?
znacie te firmy? jaką macie opinie o nich?
*Farmona
*Apis
*Barielle
*Stapiz
*Mr.Microbe
*Secret Lashes
*Bielenda
*Pedi Spa
*Norel
*Jean D\'arcel
*Depileve
*Beauty Line
*Kryolan
*Ecolab
*SVR
*Bioderma
*Mustela
*Sally Hansen
*Sumer Skin
*Envie
Kilka znam, resztę widzę pierwszy raz na oczy. A co dokładnie chciałbyś wiedzieć na ich temat?
Farmona ma bardzo fajne kremy do rąk (miałam jakiś czas temu ale nie pamiętam jaka to seria), Bielenda ma super kremy do twarzy i maski algowe na zimno (ładny zapach, fajne kolory i buzia ładnie wygląda), Sally Hansen dla mnie to odżywki do paznokci (swoją drogą dość dobre), pilniki, cążki. Są to firmy kosmetyczne ,których kosmetyki można spotkać w salonach kosmetycznych i na szkoleniach i z częścią się spotkałam właśnie w szkole ale nie bardzo mogę coś o nich na chwilę obecną powiedzieć bo to było dawno temu:) jedynie te 3 firmy znab bo używam/łam.
Kilka znam, resztę widzę pierwszy raz na oczy. A co dokładnie chciałbyś wiedzieć na ich temat?
czy warte są kupna. ja dużo z nich pierwszy raz widzę i się zastanawiam które będą najlepsze.
od kilku lat uzywam kremów SVR- z rpzerwami i bardzo je lubię
Mustela miałam kiedys krem do biustu, brzucha- byl dla wrażliwej skóry świetny
z kryolanem nigdy nie mialam nic wspólnego, zawsze szkoda mi było $$$
Bielendę lubię do twarzy
Farmona ma swietny peeling pod prysznic i maslo do ciała karmel cynamon- tu masz recenzję http://kolorowypieprz.blogspot.com/2011 ... zjaki.html
Bioderma- świetny plyn micelarny, ale ma odpowiednik- ten z Bourjois, bioderma ma swietne kremy do twarzy
dziękuję za odp
Znam tylko kilka z firm, które zostały podane powyżej :) Kryolan to bardzo dobra kolorówka, Sally Hansen świetne produkty do paznokci, Bioderma ma super płyn micelarny, Farmona fajne kremy do rąk i serię Tutti Frutti a Bielenda to dobra pielęgnacja ;)
Też znam kilka. Z Farmony używałam jakiegoś kremu nawilżającego, z Bielendy też, z Kryolanu polecam puder matujący, z SVR super żel kojący pod oczy, ale to było daawno :), z Biodermy żel do mycia twarzy, a z Sally Hansen zdecydowanie lakiery do paznokci :).
Sally Hansen- mają świetne rajstopy w sprayu. Kryolan- produkty do zadań specjalnych, fajne krycie, trwałość ale są również drogie..
sally hansen dużo dobrego słyszałam o tej firmie
Ladymakeup.pl to idealne miejsce w sieci dla wszystkich miłośników makijażu! Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Zarówno pasjonaci, amatorzy sztuki wizażu, jak i profesjonaliści, wizażyści malujący na co dzień.
Na jednej stronie napotkasz filmiki urodowe, niezależne forum, liczne opinie popularnych kosmetyków, a także świetnie zaopatrzony sklep z kosmetykami i akcesoriami do makijażu.
Odnajdziesz tu filmiki instruktażowe z makijażem, video tutoriale krok po kroku, które od lat tworzymy na potrzeby naszych użytkowników. Ladymakeup to również porady dotyczące kosmetyków, ich porównania i sposoby zastosowań.
W ofercie sklepu dostępne są kosmetyki profesjonalne, satysfakcjonujące najbardziej wymagających wizażystów, takie jak Kryolan, Make Up Atelier Paris, Bikor, The Balm, a także rewelacyjne pędzle: polskie Hakuro, Maestro, czy światowych liderów jak SIGMA. Z popularnych, komercyjnych marek oferujemy m.in. MakeUp Revolution, GOSH, CATRICE, Essence PAESE, Bourjois, MaxFactor, E.L.F., Pierre Rene, ARDELL, REVLON i wiele innych.
Zapraszamy Cię do naszego kolorowego świata wizażu! Razem z nami rozwijaj swoją pasję makijażu!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)