Drogie kosmetyki warte swojej ceny?
Jakie kosmetyki goszczą w Waszej kosmetyczce, które są drogie, ale dobre jakościowo i kupiłybyście je ponownie?
Naprawdę długo utrzymuje się na ustach?
Czy jest wydajny?
Czy one naprawdę dają radę, wyglądają naturalnie? Czy wymagane jest mycie włosów tego samego dni...
Ja tez nie miałam okazji używać.
no dokładnie
Ile tego lejecie na 5 kg wsad?
Zależy mi na wydajnym kosmetyku, który łatwo będzie się rozprowadzał po skórze. Czy ten mus ma t...
Ojej nie widziałam nigdy wcześniej takiego produktu :D
Zazwyczaj olejki pozostawiają jakiś filtr na skórze.
Jakie kosmetyki goszczą w Waszej kosmetyczce, które są drogie, ale dobre jakościowo i kupiłybyście je ponownie?
polecam kazdy kosmetyk z firmy mac, wart jest kazdej zlotowki, szczegolnie korektory i pomadki
Podkład z MAP, mimo ze u mnie się nie sprawdza to u klientek rewelacyjnie.
Eyeliner w żelu MAC - mój KWC :)
divaderme do brwi , podkład naturalny z alvy
Puder ziemia egipska
najdroższym chyba był bronzer z the balm, ale też mam kredki z soaph & gloryy i uwazam ze to sa najlepsze produkry do brwi jakich uzywałam
polecam kazdy kosmetyk z firmy mac, wart jest kazdej zlotowki, szczegolnie korektory i pomadki
Zgadzam sie
sama zastanwiałam się nad kupnem czegoś z maca i chyba się zdecyduje patrząc na komentarze
bronzer Hoola
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)