Domowe sposoby na migrene ?
Znacie takie ??
Miałam oryginalną szczotkę TT i strasznie swego czasu zniszczyła mi włosy. Po niej zaczęły mi si...
Nie miałam okazji używać ani jednej, ani drugiej. Słyszałam natomiast więcej dobrego o Lash Sens...
Nigdy nie używałam konturówek do ust od nich.
Nie używałam tego fixera.
Zdecydowanie lepsza dla mnie. Maskary Colossal w ogóle mi nie odpowiadają.
ja sobie zamowilam ostatnio na Notino z brushArt, bo była w promocji, dla mnie idealna
ja sama szukam czegoś fajnego, co polecacie, uzywacie na codzien i wam sie sprawdza?
Czy jest lepsza niż Colossal?
Tak, dobrze.
Znacie takie ??
Zasłonić okna i wziąć tabletki. Bez tego ani rusz.
polezec chwile w zaciemnionym pomieszczeniu, najlepiej zrobic tez zimny oklad na czoło i wziac proszki przeciwbolowe
polezec chwile w zaciemnionym pomieszczeniu, najlepiej zrobic tez zimny oklad na czoło i wziac proszki przeciwbolowe
Mi właśnie pomagają okłady i ciemność :)
Na moją migrenę niestety nic nie działa, domowe sposoby też, po prostu muszę być cierpliwa.
Na moją migrenę niestety nic nie działa, domowe sposoby też, po prostu muszę być cierpliwa.
ojej wspolczuje
mnie ostatnio coraz cześciej boli głowa
nigdy nie miałam, ale unikać światła i hałasu, spróbwać zasnąć
Oklady
odrobina świętego spokoju ;)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)