Domowe maseczki na zapuszczenie włosów
Jakie znacie? Żeby nie było, że tylko pytam, to zostawiam kilka w linku.
Czemu w linku skoro mozna je podac na forum, po to jest forum
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Jakie znacie? Żeby nie było, że tylko pytam, to zostawiam kilka w linku.
Czemu w linku skoro mozna je podac na forum, po to jest forum
Ja robie maseczkę z olejku rycynowego, żółtka jajka, oleju i kilka kropel cytryny
nikki18, a jakie muszą być proporcje do tej Twojej maseczki? Ile olejku rycynowego i ile żółtek? I czemu tylko kilka kropel cytryny, to nie za mało? No i jak długo trzeba trzymać taką maseczkę?
Przede wszkim maseczki z dodatkiem olejku rycynowego, niestety z nim też nie można przesadzać bo słyszałam, że może przesuszyć włosy. Po za tym dobrze działa ponoć picie skrzypu i pokrzywy a ja od siebie mogę polecić jeszcze picie drożdży :)
ja nie mam jakoś nigdy pomysłu na domowe maseczki (czy to do włosów czy do twarzy)może dlatego że zwyczajnie nie chce mi się ich robić ale raz w tygodniu robie sobie peeling z żółka i jednej łyżeczki cukru ,mieszam to ale delikatnie zeby cukier się nie rozpuścił i na koniec nakładam na twarz na 20 minut ,polecam bardzo fajny peeling i do tego naturalny.
ja nie mam jakoś nigdy pomysłu na domowe maseczki (czy to do włosów czy do twarzy)może dlatego że zwyczajnie nie chce mi się ich robić ale raz w tygodniu robie sobie peeling z żółka i jednej łyżeczki cukru ,mieszam to ale delikatnie zeby cukier się nie rozpuścił i na koniec nakładam na twarz na 20 minut ,polecam bardzo fajny peeling i do tego naturalny.
Napewno spróbuję bo lubię eksperymentować w domu z kosmetykami :)
pomyśle o tej maseczke z jajek i napewno zrobie w domu
ja nie mam niugdy czasu, a chyba czas się zabrać za tą maseczkę z jajkami bo podobno działa
Na zapuszczanie włosów chyba najepiej sprawdza się u mnie maseczka z dodatkiem drożdży - przepis tutaj http://www.biomedical.pl/uroda/jak-dbac-o-wlosy-6292.html. Ostatnio też staram się pić pokrzywę - przetestowany sposób naszych babć na piękne włosy ;)
kiedyś tylko robiłam kąpiele z rumianku żeby troszkę rozjaśnić swoje włosy, ale nie powiem, na kondycje także pomogło
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)