Dobry szampon troll
Ja bardzo często używam Palmolive. Polecam wszystkim!
megasylwester80 ; Sniker; Sniper; i inne... MEGATROL !!!
Ja zawsze przedobrzę z ilością :D Powinno się wlewać według info z opakowania, a ja tam zawsze l...
Jak jest ciepło ale nie upalnie, czasem poleżę na leżaku z godzinkę, raz na tydzień może ;)
Raczej się nie opalam. Łapię opaleniznę "przy okazji" oraz stosuję piankę samoopalając...
Albo wyświecającej się w strefie T?
Czy nadaje się do skóry tłustej?
Czy jest wydajny?
Kiedyś coś takiego miałam to po godzinie zbierał się w załamaniu powieki co wyglądało brzydko :\...
Cały czas pozostaje wilgotny, czy zastyga na powiece?
Powinien być bardzo wydajny, zważywszy na pojemność :)
Ja bardzo często używam Palmolive. Polecam wszystkim!
megasylwester80 ; Sniker; Sniper; i inne... MEGATROL !!!
ja szukam szamponu bez SLS ale cięzko jest taki znaleźć
ja szukam szamponu bez SLS ale cięzko jest taki znaleźć
No tak faktycznie to dość trudne ale jak się już znajdzie to działają świetnie ;)
Z rossmanna babydream i alterra - tanie i dobre.
umyłam kiedys głowę Babydream i bardzo słabo sie pienił musiałam uzyć go duzo więcej wiec coś za coś.jest mało wydajny
Wg mnie Alterra się bardziej pieni.Babydream jest teraz w promcji 4zł za 250 ml. Pieni się słabo, bo bez sls.
u mnie sprawdza się Timotei ;)
Szampony Alterra są bardzo dobre :)
Też stosowałam Alterrę, ale zauważyłąm, że włosy ciut szybciej się przetłuszczają po niej.... może tylko ja tak mam... nie wiem.
A ja z kolei bardzo lubię szampony z Balea ;)
nie ma chyba takich
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)