Dobry sprawdzony krem likwidujacy przebarwienia sloneczne?
Dziewczyny poszukuje naprawde dobrego skutecznego kremu na przebarwienia posloneczne ,mozecie cos dobrego polecic?
Ostatnio wiele płynów szczypie mnie w oczy. Czy ten jest łagodny dla oczu?
Najlepiej po myciu szamponem użyć odżywki z tej serii.
Ładnie się blenduje, nie pozostawiając smug?
Nie miałam okazji używać.
Czy jest hipoalergiczny?
Większe wygładzenie będzie po masce albo sprayu z tej samej serii.
Nie ma problemu z ich zmyciem ze skóry.
Używałam z tej firmy paletę farbek do twarzy i ciała i nie miałam problemu z ich zmyciem.
Także jestem ciekawa
Dziewczyny poszukuje naprawde dobrego skutecznego kremu na przebarwienia posloneczne ,mozecie cos dobrego polecic?
Z farmony jest krem likwidujący przebarwienia i serum punktowy, właśnie ich używam. http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=35590
A stosowałaś coś wcześniej? Zobacz sobie serię white&beauty, podobno dobry jest ten tonik wybielający z kwasami AHA.
nie mam pojecia co polecic
A stosowałaś coś wcześniej? Zobacz sobie serię white&beauty, podobno dobry jest ten tonik wybielający z kwasami AHA.
Też słyszałam o czymś z kwasami AHA :)
To co się sprawdza u jednego, może zaszkodzić np. tobie. Najlepiej idź do dermatologa, obejrzy skórę i zaproponuje konkretne produkty.
spróbuj serum od bielendy na przebarwienia, ja miałam z tym wielki problem ale serium zniwelowało te najbardziej widoczne plamy :)
spróbuj serum od bielendy na przebarwienia, ja miałam z tym wielki problem ale serium zniwelowało te najbardziej widoczne plamy :)
od bielendy to masz na mysli SKIN CLINIC PROFESSIONAL Aktywne serum rozjaśniające ANTI-AGE dzień/ noc ??
ja stosuję to srum od jakiegoś tygodnia, jeszcze poki co przebarwienia są, pewnie trzeba ciut dłużej stosować, ale widzę, że skóra nabiera blasku i jest ładnie nawilzona.
więc poki co mogę polecić.
To co się sprawdza u jednego, może zaszkodzić np. tobie. Najlepiej idź do dermatologa, obejrzy skórę i zaproponuje konkretne produkty.
dokładnie
od bielendy to masz na mysli SKIN CLINIC PROFESSIONAL Aktywne serum rozjaśniające ANTI-AGE dzień/ noc ??
ja stosuję to srum od jakiegoś tygodnia, jeszcze poki co przebarwienia są, pewnie trzeba ciut dłużej stosować, ale widzę, że skóra nabiera blasku i jest ładnie nawilzona.
więc poki co mogę polecić.
Włanie widziałam ostatnio w sklepie to serum rozjaśniające i zastanawiam się czy nie kupić. Mam ogólnie cerę naczynkową prze co mam troszkę plam, do tego po opalaniu został mi trochę nierówny koloryt. Myślę że taki preparat mógłby pomóc
Powiedzcie cos wiecej o tym bielendowym serum! Slyszalam ze witamina C to witamina mlodosci- dziala nie tylko na rozjasnianie skory ale tez przeciwzmarszczkowo :) Zauwazylam ze to serum ma w skladzie stabilna witamine C, wiec to ogromny plus!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)