Dlaczego skora naCiele jest ladna ,a na twarzy i plecach nie
Dlaczego tak sie dzieje od czego to zalezy jaka przyczyna ze skora na ciele jest dosc ladna ,a na twarzy tylko i plecahc juz nie az taka? od czego to zalezy ?
Jak oceniacie jej wydajność i działanie?
Kolory świetne, dzienne i wieczorowe, dla mnie bomba.
Utrzymuje się bez problemu na paznokciach?
Teraz czego bym nie użyła to mam szorstkie i przesuszone dłonie. W miarę radę daje Ziaja z moczn...
o ile nie masz wrażliwej skóry i mocno wypadających włosów
Moim zdaniem skóra biustu czy dekoldu jest bardzo delikatna i wymaga odpowiedniej pielęgnacji, s...
Jak dla mnie najlepszy jest krem do rąk ze śluzem ślimaka z Orientany, mega wydajny i skuteczny,...
Długo szukałam kremu do rąk skutecznego bo niestety większość działa tylko do umycia rąk , mi po...
Długo szukałam odpowiednich produktów do włosów dla siebie. Polecam najbardziej Orientany szampo...
Dlaczego tak sie dzieje od czego to zalezy jaka przyczyna ze skora na ciele jest dosc ladna ,a na twarzy tylko i plecahc juz nie az taka? od czego to zalezy ?
Witaj. Plecy oraz twarz to najczęściej odkrywane partie ciała a jak wiadomo słońce troszkę szkodzi skórze i myślę, że to może być przyczyna. Poza tym skóra na twarzy jest delikatniejsza niż na całym ciele i łatwiej poddaje się złym wpływom atmosfery i otoczenia. Ale myślę, że na to pytanie najlepiej odpowie ktoś, kto się na tym zna.
moze masz na coś uczulenie albo tamtedy wychodzą wszystkie toksyny z organizmu
Ja mam również taką różnicę między ciałem a twarzą i plecami, twarzy i plecy to u mnie skóra mieszana a reszta ciała to naturalna :)
Może masz nieodpowiednio dobraną pielęgnację. NAjlepiej skonsultować się z dermatologiem, któy obejrzy Twoją skórę i zaproponuje jakieś rozwiązanie. Bo powodów może być mnóstwo i ciężko tak strzelić w dziesiątkę. Odżywianie, może jakieś niedobory... itp... itd.
moze masz na coś uczulenie albo tamtedy wychodzą wszystkie toksyny z organizmu
cos w tym jest jeśli chodzi o toksyny
u niektórych to kwestia hormonów :<
też mnie to frustruje strasznie
trudno powiedzieć
Warto udać się do dermatologa, myślę, że on pomoże rozwiać Twoje wątpliwości
A to różnie z tym bywa, bo u mnie plecy nie są tak nieładne co niestety nogi, ale chodzę w sumie w ciasnych jeansach które słabo odprowadzają pot i to pewnie dlatego :(
Ladymakeup.pl to idealne miejsce w sieci dla wszystkich miłośników makijażu! Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Zarówno pasjonaci, amatorzy sztuki wizażu, jak i profesjonaliści, wizażyści malujący na co dzień.
Na jednej stronie napotkasz filmiki urodowe, niezależne forum, liczne opinie popularnych kosmetyków, a także świetnie zaopatrzony sklep z kosmetykami i akcesoriami do makijażu.
Odnajdziesz tu filmiki instruktażowe z makijażem, video tutoriale krok po kroku, które od lat tworzymy na potrzeby naszych użytkowników. Ladymakeup to również porady dotyczące kosmetyków, ich porównania i sposoby zastosowań.
W ofercie sklepu dostępne są kosmetyki profesjonalne, satysfakcjonujące najbardziej wymagających wizażystów, takie jak Kryolan, Make Up Atelier Paris, Bikor, The Balm, a także rewelacyjne pędzle: polskie Hakuro, Maestro, czy światowych liderów jak SIGMA. Z popularnych, komercyjnych marek oferujemy m.in. MakeUp Revolution, GOSH, CATRICE, Essence PAESE, Bourjois, MaxFactor, E.L.F., Pierre Rene, ARDELL, REVLON i wiele innych.
Zapraszamy Cię do naszego kolorowego świata wizażu! Razem z nami rozwijaj swoją pasję makijażu!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)