Depilacja laserowa- jaka???
Potrzebuje rady, na temat depilacji laserowej czy ktos moze cos podpowiedziec??? Odlozylam troche oszczednosci na ten cel i szukam czegos skutecznego!!! Z gory dziekuje...
Czy warto go kupić za obecną cenę?
każdy jeden, ważne żeby się dobrze czuć
Mycie dłonią nie jest złe ale przy pomocy tej szczoteczki produkty lepiej i szybciej oczyszczają...
Hej, moim zdaniem przy wąskich ustach zanim zdecydujesz się na konkretny kolor to bym zatrzymała...
Swego czasu bardzo lubiłam Colossal z szczoteczkę, ale teraz mi się odmieniło i wolę teraz te w ...
Wydaje mi się, że chodzi o t by nie rozczesywać na mokro bez odżywki, z odżywką już można (a wrę...
Chętnie przejrzę Wasze propozycje :)
Wygląda zjawiskowo.
Długo jej używałaś, by zobaczyć pierwsze efekty?
Potrzebuje rady, na temat depilacji laserowej czy ktos moze cos podpowiedziec??? Odlozylam troche oszczednosci na ten cel i szukam czegos skutecznego!!! Z gory dziekuje...
wszystko zalezy od koloru wlosków...laserowa wiązka uderza z wykorzystaniem barwnika we włosie- ciele...czasem mysli sie, że ma sie włoski ciemne, a pogląd ten jest weryfikowany w trakcie pierwszej wizyty pred depilacja- radze jednak wybrac sie do specjalisty, zanim glowic co i jak:)
stara metoda- troszkę szczypie i kluje, ta nowa- jest niemal calkowicie bezbolesna, bo nie uzywa lasera- jest to nowa metoda bezlaserowa
cenowo to pewnie sie orientujesz...
dobór metody zostaw specjalistom- oni juz wiedzą co robic:) ja równiez wybrałam metode- poszłam i okazalo się, że dla mnie ona nie będzie dobra:) a tylko straciłam czas na czytanie, oglądanie itp:)
Zgadzam się z poprzedniczką, z takimi wątpliwościami i pytaniami lepiej wybrać się do specjalistów. Ja przed wykonaniem depilacji wahałam się przed wyborem metody i rodzaju lasera, ale specjaliści w salonie elite dobrali taki rodzaj zabiegu, że wystarczyły 4 zabiegi a włosy już nie odrosły
Hej, dziekuje za podpowiedz, ja koniec koncow zdecydowalam sie usunieto spam i jestem bardzo zadowolona i bardzo zaskoczona zabiegiem i skutkami:) zabieg niesamowicie szybki nie wiem juz sama ile zajelo im zrobienie nog moze 10 minut z pomiarem melaniny w skorze, doslownie szok. Nie mam doswiadczenia w laserach ale to nic nie bolalo!!! Jestem po 1 zabiegu a wloski pieknie wypadly.. czekam na kolejny napisze o rezultatach
Hej barbara_2013 ja tez bylam na usunieto spam i ciekawa jestem Twoich doswiadczen rezultatow. Czy tez nic cie nie bolalo. Faktycznie bylo bardzo szybko i komfortowo co mnie troche wprowadzilo w podejrzenie co do wynikow a tu wlosy pieknie wypadly i stan sie utrzymuje. musze sie spieszyc z bikini bo mnie lato dogoni:)))
aaaa i jeszcze pytanie gdzie robilas tego usunieto spam??? Bo ja w warszawie ale szukam czegos blizek katowic zeby nie dojezdzac... z gory dziekiuje
Mariola_m, sprawdzalam na ich stronie i maja narazie to najblizej ciebie we wroclawiu i krakowie. krakow to calkiem blisko, ale nalepiej sprawdzaj na i moze sie pojawi usunieto spamw katowicach to od razu zobaczysz dokladnie gdzie. jak masz jakies pytania to pisz chetnie pomoge.
Hejka, dzieki za odpowiedz. Robilas sobie moze cos jeszcze fajnego ostatnio, np. na twarz? Nie mam jakos duzo zmarszczek chyba takie jak kazda 30-tka:))) ale mam troche przebarwien i moze troche juz mniej jedrna skore. bylam na tej stronie co mi podalas i pisza tez ze usunieto spam dziala na przebarwienia wiesz cos o tym?
Mysle ze kolo 30 ( podobnie jak ja) to trzeba cos zrobic zeby podtrzymac jedrnosc skory poki co robilam juz endermologie na twarz to jest sama rozkosz:))) daje fajne ozywienie na twarzy i taki blask, zboacz sobie jeszcze usunieto spam rowniez jest na przebarwienia wiec moze zalatwisz 2 rzeczy za jednym razem , ale poczytaj na stronie albo zadzwon do jakiegos gabinetu.
mariola_m vel barbara_2013 to zes se pogadala sama ze soba a teraz zegnam!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)