Darsonval

• 2015-10-18, o 22:50
  • 40
  • 17 242
  • 22
  • 28

Darsonval

Hej. Mysle nad zakupem tego urzadzenia. Czy jest tu ktos kto uzywal tego na cere tradzikowa? http://importmania.pl/product-pol-650-Darsonval-Derma-Wand-.html

Re: Darsonval

Ojejku, jakie dziwne urządzenie :P Nie znam go, ale też chętnie dowiem się czy warto inwestować w coś takiego :)

pierwsze słyszę ale również chętpnie poczytam na ten temat

Właśnie kupno tego urządzenia korci mnie juz od jakiegos czasu, jest stosowane w salonach kosmetycznych i ma pozytywny wpływ na cere.

Sprawdź w sklepie ladymakeup.pl:

Z darsnowalem trzeba uważać, żeby prąd cię nie kopnął i doprowadził do poparzenia. Skóra musi być całkowicie sucha, a pelotę przesuwamy kilka milimetrów nad skórą.

Lilianna używasz tego ?

Lilianna używasz tego ?

2015-10-20 09:59:55 autor kloss1

W domu nie mam, ale w szkole miałam styczność z tym urządzeniem ;)

Podstawowe pytanie: czy to boli ?:)

Jeżeli utrzymuje się odpowiednią odległość to nie. Czuję się takie delikatne mrowienie, a nawet jak prąd kopnie to tak jakby ukuć się igłą. Nic strasznego.Mnie to osobiście nie przeszkadzało, ale moja koleżanka nawet nie chciała do tego podejść ;)

poczytam sobie wiecej o tym urzadzeniu

Jeżeli utrzymuje się odpowiednią odległość to nie. Czuję się takie delikatne mrowienie, a nawet jak prąd kopnie to tak jakby ukuć się igłą. Nic strasznego.Mnie to osobiście nie przeszkadzało, ale moja koleżanka nawet nie chciała do tego podejść ;)

2015-10-24 19:28:53 autor

Dziękuje bardzo za odpowiedz :)

Szczególnie polecamy

A
B
C
D
E
F
G
H
I