:D
heyka :D może był by ktoś chętny podzielić się ze mną swoją opinią na temat pędzli HAKURO ??
Naprawdę długo utrzymuje się na ustach?
Czy jest wydajny?
Czy one naprawdę dają radę, wyglądają naturalnie? Czy wymagane jest mycie włosów tego samego dni...
Ja tez nie miałam okazji używać.
no dokładnie
Ile tego lejecie na 5 kg wsad?
Zależy mi na wydajnym kosmetyku, który łatwo będzie się rozprowadzał po skórze. Czy ten mus ma t...
Ojej nie widziałam nigdy wcześniej takiego produktu :D
Zazwyczaj olejki pozostawiają jakiś filtr na skórze.
heyka :D może był by ktoś chętny podzielić się ze mną swoją opinią na temat pędzli HAKURO ??
Pędzle Hakuro to moje pierwsze pędzle jakie kupiłam. Przekonały mnie do tego liczne dobre wypowiedzi na ich temat, jak również wiele filmów znanych youtuberek, które bardzo dobrze sie o nich wypowiadały. Jak narazie sprawdzają sie u mnie bardzo dobrze. Jestem z nich zadowolona :) śmiało mogę je polecić tobie i osobom które dopiero zaczynają przygodę z makijażem ;)
Mam kilka pędzli, są w porządku. Choć nie są to moje ulubione pędzle do makijażu. Jednak te modele co mam sprawdzają się w akcji, dobrze spierają. Osobiście na przykład wolę pędzle Kavai, bo włosie się nie odkształca i nie wypada.
Mam 12 pędzli Hakuro. Nie są to moje jedyne i nie mogę powiedzieć, że ulubione ale bardzo lubię z nich korzystać. Jak na razie nie mam do nich żadnych zastrzeżeń ;)
lepszy jest hakuro h 51 czy 52 ,chodzi mi o to który jest lepiej domyć ?
Mam hakuro h 52 i świetnie rozprowadza podkład. DAje mi efekt taki, na jaki liczyłam. Ja zawsze piorę pędzle po każdym użyciu i muszę przyznać, że przy użyciu kremu bb był lekkie problemy z domyciem, pozostawał lekkie zabarwienie. Przy następnych myciach się domywało.
Jako praktukująca makijażystka posiadam sporo pędzli różnych marek i szczerze mówiąc Hakuro to jedne z moich ulubionych. Używam ich od bodajże ponad roku i nie mogę powiedzieć, żeby kiedyś mnie zawiodły. Może nie są najlepsze jakie istnieją, ale biorąc pod uwagę ich cenę są bardzo, bardzo dobre i chętnie po nie sięgam. MałgosiaGosia h52 zdecydowanie łatwiej domyć ze względu na to, że jest okrągły. :)
a czy tym hakuro h 52 będę również mogła nakładać produkty mineralne czy jednak lepiej do tego pasuje h 51 ?
Ja kupiłam sobie kiedyś zestaw pędzli Hakuro, w sadzie całkiem je lubię, ale nie są za bardzo miękie, w niektórych pędzelkach wypada mi włosie no i trochę się odksztalciły. Mimo wszystko, jak na tę cenę bardzo dobre pędzle.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)