Czym najchętniej nakładacie podkład ???
Pędzlem, gąbeczka czy palcami ??
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Wazelinkę smakową stosuję na usta, zdarza mi się też posmarować nią skórki wokół paznokci.
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Pędzlem, gąbeczka czy palcami ??
Palczami jak nie mam czasu lub pędzlem.
Gabka to mój ulubiony sposób aplikacji podkładu, dzięki ruchom wklepującym uzyskujemy piekny efekt i nie podkreślamy sobie żadnych suchych skórek.
zdecydowanie pędzlem flat topem ( moje ulubione to nanshy flawless foundation i kavai 24) jesli jest bardzo gorąco używam gabeczki z Deni Carte jest genialna.
Mój obecny podkład jest zbyt gęsty na pedzel i go skleja
Ja beauty blenderem, i jestem bardzo zadowolona i przez najbliższy czas nie zamierzam przestać korzystać z bb
palcami
Najwygodniej nakłada mi się pędzlem :)
Gąbeczka bb
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)