Czym nablyszczyc Brwi,zeby mialy blask,ale bez koloru
Dziewczyny czym nablyszczyc brwi na zakonczenie makijazu ,zeby byly blyszczace ?,ale bez nadania im koloru,chodzi mi o sam blask brwi
Czy warto go kupić za obecną cenę?
każdy jeden, ważne żeby się dobrze czuć
Mycie dłonią nie jest złe ale przy pomocy tej szczoteczki produkty lepiej i szybciej oczyszczają...
Hej, moim zdaniem przy wąskich ustach zanim zdecydujesz się na konkretny kolor to bym zatrzymała...
Swego czasu bardzo lubiłam Colossal z szczoteczkę, ale teraz mi się odmieniło i wolę teraz te w ...
Wydaje mi się, że chodzi o t by nie rozczesywać na mokro bez odżywki, z odżywką już można (a wrę...
Chętnie przejrzę Wasze propozycje :)
Wygląda zjawiskowo.
Długo jej używałaś, by zobaczyć pierwsze efekty?
Dziewczyny czym nablyszczyc brwi na zakonczenie makijazu ,zeby byly blyszczace ?,ale bez nadania im koloru,chodzi mi o sam blask brwi
Polecam woski do brwi z Inglota. Nie sugeruj sie, ze maja kolory, bo sluza glownie nablyszczaniu. Ja mam z natury czarne brwi, wiec i tak nie widze roznicy w kolorze, ale moge powiedziec, ze brwi wygladaja bardzo ladnie, zdrowo i naturalnie jesli chodzi o ten "blask"
lakierem do włosów (ja tak robie)
Polecam woski do brwi z Inglota. Nie sugeruj sie, ze maja kolory, bo sluza glownie nablyszczaniu. Ja mam z natury czarne brwi, wiec i tak nie widze roznicy w kolorze, ale moge powiedziec, ze brwi wygladaja bardzo ladnie, zdrowo i naturalnie jesli chodzi o ten "blask"
Ja mogę ze swojej strony polecić nałożenie zwykłego wosku do włosów. Takiego do stylizacji. Kształt brwi się trzyma cały dzień, wosk nie zmienia ich koloru, mnie bynajmniej też nie uczula. Nakładam szczoteczką do brwi, albo pędzelkiem skośnym z włosia syntetycznego i później przeczesuję. Bardzo lubię ten sposób, jeśli brwi nie potrzebują dodatkowego podkolorowania
Też tak robię Nie dość, że błyszczą, to i są ujarzmione przez cały dzień
Też tak robię Nie dość, że błyszczą, to i są ujarzmione przez cały dzień
No właśnie! to dobry i tani sposób.
nie bo to by brzydkie było
nie bo to by brzydkie było
co masz na myśli?
Jak wyglądają błyszczące brwi?
Jak wyglądają błyszczące brwi?
Tak jak błyszczące włosy na głowie
(proponuję zamkąć temat; myślę, że już wszystkie odpowiedzi zostały wyczerpane, a teraz się zaczynają głupawe pytania..)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)