Czy zalotka zalotce rowna?
Tak mnie zastanawia czy zalotka zalotce rowna? czy nie? A moze jednak i placi sie tylko za marke? Co mozecie powiedziec na ten temat dziewczyny?
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Zapach jest kwestią gustu. Mi też nie wszystkie aromaty się podobają ;)
Bardzo lubię ten: https://www.ladymakeup.pl/sklep/MIYO-GLUE-ME-GLITTER-PRIMER-Klej-do-brokatu-i-...
Nie miałam okazji używać i też chętnie się dowiem.
Wydaje mi się, że nie ma tam typowych, dużych drobinek brokatu.
Równie dobry żel ma Pierre Rene, specjalny do błysków i brokatów. Sprawdza się fantastycznie.
Na Nyx Glitter Primer czy inną bazę?
Tak mnie zastanawia czy zalotka zalotce rowna? czy nie? A moze jednak i placi sie tylko za marke? Co mozecie powiedziec na ten temat dziewczyny?
Ja mam zalotkę za 6zł i mogę powiedzieć, że cudów nie robi xD Moje rzęsy jakie są przed użyciem zalotki takie i po użyciu. Ale nie wiem, może jakoś źle z niej korzystam. Na temat droższych zalotek nie mogę się wypowiedzieć, bo nigdy więcej nie zainwestowałam w to urządzenie;p
Ja też mam zwykłą, tanią zalotkę i przyznaję, że efekty są widoczne
Też posiadam jakąś tanią zalotkę ale u mnie sprawdza się 100% rzęsy są bardzo ładnie podkręcone.
Ja kupiłam zalotke za kilkanaście zlotych i raz mi rzesy podkręci ładnie a raz za duzo z nimi nie zrobi. Chyba zalezy od dnia. Mysle że kazda zalotka działa w ten sam sposób wiec nie warto przepłacac...
Czy warto płacić za taką zalotkę Shu Uemura za 70 złotych? Niektórzy twierdzą że warto, bo nie ciągnie rzęs przy podkręcaniu ich u podstawy. Ja mam tą z ELFa za dyszkę i jest kapitalna, rzęs mi nie ciągnie i nie łamie i dodatkowo w opakowaniu jest zapasowa gumka. U innych z tego co słyszę te gumki szybko się kruszą, same zalotki potrafią wyrwać rzęsy przy lekko mocniejszym zaciśnięciu, więc na to wychodzi że zalotka zalotce nierówna i w tym temacie łatwo kupić solidna za malutką kasę
Ja posiadam zalotkę z Rossmanna, która również była bardzo tania ale jeszcze nigdy nie zrobiłam nią sobie krzywdy. Moje rzęsy są całe, więc ani nie zostały połamane, ani wyrwane. Nie mam w sumie porównania jak to jest w przypadku innych zalotek ale z tą pracuje mi się świetnie, zarówno na sobie jak i innych.
Ja zawsze używałam tanich zalotek i wszystkie były ok ;)
ja nie uzywałam nigdy zalotek nie sa mi potrzebne
Zalotki raczej nie różnią się wiele. Jedne są wykonane mniej, lub bardziej pożądnie. Ja osobiście lubię zalotki, które są mało, lepiej się z nimi pracuje.
pomyśle nad tym ale boje sie że one przy dłuższym stosowaniu będa działać źle na moje rzęsy
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)