Czy warto kupic płyn do dezynfekcji pędzli?
??
Ja zawsze przedobrzę z ilością :D Powinno się wlewać według info z opakowania, a ja tam zawsze l...
Jak jest ciepło ale nie upalnie, czasem poleżę na leżaku z godzinkę, raz na tydzień może ;)
Raczej się nie opalam. Łapię opaleniznę "przy okazji" oraz stosuję piankę samoopalając...
Albo wyświecającej się w strefie T?
Czy nadaje się do skóry tłustej?
Czy jest wydajny?
Kiedyś coś takiego miałam to po godzinie zbierał się w załamaniu powieki co wyglądało brzydko :\...
Cały czas pozostaje wilgotny, czy zastyga na powiece?
Powinien być bardzo wydajny, zważywszy na pojemność :)
??
trudno powiedzieć czy warto, bo ja myję swoje pędzle szamponem dla dzieci baby dream, oraz mydłem biaył jeleń. U mnie się to sprawdza, więc nie inwestuję w specjalistyczne płyny.
trudno powiedzieć czy warto, bo ja myję swoje pędzle szamponem dla dzieci baby dream, oraz mydłem biaył jeleń. U mnie się to sprawdza, więc nie inwestuję w specjalistyczne płyny.
Ja też myje swoje pędzle szamponem albo płynem do kąpieli dla dzieci i ta metoda się u mnie sprawdza :)
Warto
ja również używam wyłącznie szamponu dla dzieci
moiom zdaniem zwykle szare mydlo dobrze wymyje pedzle, chyba ze jest sie wizazystka to wtedy warto zainwestowac w jakis profesjonalny preparat do dezynfekcji pedzli
Jak najbardziej tak.
Warto
można to zastąpic czymś tańszym
jeśli pracyjesz swoimi pędzlami na ludziach, uzywasz je na róznych osobach to warto, ja bym nie chciała aby wiżasystaka uzywała rzeczy przyborów bez wcześnuiejszej dezynfekcji
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)