Czy polecacie do wypełniania brwi pędzelek Hakuro H85?
(think)
Pędzel do makijażu H85 marki Hakuro. Ze względu na swój kształt i wielkość stanowi idealne narzędzie do podkreślania brw...
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
(think)
Ja mam i jestem bardzo zadowolona ;)
ja również polecam jest fajny i precyzyjny ,
Polecam :]
Polacam ten pędzelek, dpbrze się nim pracuje. Trzeba jednak na niego uważać, bo lubi się odkształcać.
To był mój ulubiony pędzel do brwi, nigdy mnie nie zawiódł i mi się akurat nie odkształcił, więc polecam. :) Został wygryziony dopiero niedawno przez Zoeva 322.
mi też póki co nic się z nim nie stało ;)
z tego co kojarze był juz osobny temat o tym, i właśnie ten pędzelek polecałam do podkreslania brwi, ale tak naprawdę to moze być jaki kolwiek skośny, tylko pomacaj czy ma fajne włosie ;]
To był mój ulubiony pędzel do brwi, nigdy mnie nie zawiódł i mi się akurat nie odkształcił, więc polecam. :) Został wygryziony dopiero niedawno przez Zoeva 322.
Czyli Zoeva zdecydowanie lepsza od Hakuro H85? :)
Czyli Zoeva zdecydowanie lepsza od Hakuro H85? :)
Dla mnie tak. Tylko, że ma zupełnie inny kształt. Włoski są krótrze, a sam pędzęl jest troszkę dłuższy i szerszy. Pierwsze użycie pędzla było prawdziwym wyzwaniem, ale teraz używam tylko tego. Uprzedzam, że nie nadaje się jeżeli planujesz dorysowywać pojedyńcze włoski, bo jest za szeroki. To już zależy od preferencji. Jeżeli chodzi ci o dorysowywanie pojedyńczych włosków to jest jeszcze precyzyjny 317 z Zoeva. Świetnie się też sprawdza do eyelinera (do tego został głównie stworzony). :P
Jeden potyrzebuję do dorysowywania pojedynczych włosków a drugi chciałabym do wypełnienia brwi czymś w kremie lub pudrze ;)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)