Czy któraś z Was miałą doczynienia z modelingiem? Sesjami zdjeciowymi?
Jeśli tak to opiszcie swoje wrażenia, dotychczasowe doświadczenia i skąd dostałyście propozycję lub jeśli nie brałyście udziału to czy chciałbyście spróbować? :)
Czy jest trwały?
Nie używałam.
Nigdy nie korzystałam z takich farb, więc też jestem ciekawa.
Śpię na brzuchu, to nie ma opcji, żebym mi coś przetrwało na ustach :D
Także jestem ciekawa
Nie wiedziałam, że jest takie cudo. Muszę wypróbować.
Widać efekty stosowania po nocy? Nie wyciera Wam się w poduszkę? ;)
Oczywiście, że tak! Najlepiej zapisz się na powiadomienie o dostępności produktu by nie przegapi...
Czy łatwo się zmywa?
Jeśli tak to opiszcie swoje wrażenia, dotychczasowe doświadczenia i skąd dostałyście propozycję lub jeśli nie brałyście udziału to czy chciałbyście spróbować? :)
ja nie mam żadnego doświadczenia w tym temacie
nie
ja również nie posiadam doświadczenia w tym temacie
Nie
tez nie mam zadnego doswiadczenia z tym tematem
nigdy.
Tez nie
Ja miałam przez krótki czas, narzeczony mojej kuzynki jest fotografem potrzebował paru zdjęć i zaprosił mnie do tego. Później namawiał mnie do sprawdzenia się w modelingu, ale dla to było za bardzo krępujące, jednak nie czuję sie dobrze przed obiektywem :D
Ja miałam przez krótki czas, narzeczony mojej kuzynki jest fotografem potrzebował paru zdjęć i zaprosił mnie do tego. Później namawiał mnie do sprawdzenia się w modelingu, ale dla to było za bardzo krępujące, jednak nie czuję sie dobrze przed obiektywem :D
U mnie była podobna historia, jest całkiem fajnie ale na profesjonalny modeling bym się nie zgodzila
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)