Czy krótkie włosy będą mi pasować?
Jutro idę do fryzjera i chciałabym ściąć włosy. Mam dosyć długich włosów.. Myślałam o długości zaznaczonej na zdjęciu (pierwsza lub dróga linia), ale nie wiem czy by mi pasowały takie włosy.. Jak myślicie?
o tak ,tez bym go chciała mieć
Ziemia Egipska to moje małe marzenie ;)
Czy dobrze nawilża usta?
Czy taka farba pokryje siwe włosy? Polecisz konkretną i sprawdzoną markę?
Ciekawa jestem z tą henną na brwiach, czy faktycznie pobudza włoski do rośnięcia. Ja mam akurat ...
Moja kosmetyczka zawsze naklada mi hennę na cieniutkie włoski brwi bo mówi że to je pobudzi do w...
ja różnie
Wersja 01 jest bezbarwna i nie zawiera w sobie brokatu, zaś 02 ma w sobie złote brokatowe drobin...
Panthenol działa pielęgnacyjnie, wiec nie będzie wysuszał skóry.
Jutro idę do fryzjera i chciałabym ściąć włosy. Mam dosyć długich włosów.. Myślałam o długości zaznaczonej na zdjęciu (pierwsza lub dróga linia), ale nie wiem czy by mi pasowały takie włosy.. Jak myślicie?
wydaje mi się że będą pasować , ale według tej kreski niżej
Też mi się tak wydaje. :) Lepiej ściąć mniej za pierwszym razem. :D
Też mi się tak wydaje. :) Lepiej ściąć mniej za pierwszym razem. :D
później można ściąć więcej. W drugą stronę już się nie da
będą, zawsze to cos nowego ;)
jak najbardziej
Jesli obetniesz na prosto to jakiejś wielkiej różnicy nie będzie. Zaszalej i zrób jakiegoś dłuższego boba, wtedy będzie efekt wow :)
pokaż efekty po wizycie u fryzjera!
Bedzie pasować:)
Bedzie pasować:)
bedą pasować
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)