Czy dokarmiacie zimą zwierzęta?
Pomagacie zwierzętom zimą? Ja karmie ptaki.
o tak ,tez bym go chciała mieć
Ziemia Egipska to moje małe marzenie ;)
Czy dobrze nawilża usta?
Czy taka farba pokryje siwe włosy? Polecisz konkretną i sprawdzoną markę?
Ciekawa jestem z tą henną na brwiach, czy faktycznie pobudza włoski do rośnięcia. Ja mam akurat ...
Moja kosmetyczka zawsze naklada mi hennę na cieniutkie włoski brwi bo mówi że to je pobudzi do w...
ja różnie
Wersja 01 jest bezbarwna i nie zawiera w sobie brokatu, zaś 02 ma w sobie złote brokatowe drobin...
Panthenol działa pielęgnacyjnie, wiec nie będzie wysuszał skóry.
Pomagacie zwierzętom zimą? Ja karmie ptaki.
Ja kaczki i mewy. Tutaj jest mnostwo kanalow i kaczki sobie spaceruja, raz jedna byla pod piekarnia haha. Biore chleb i rzucam z mostku do wody, mewy tez przylatuja. A w ogrodku zawiesilam w ubieglym roku jakas taka specjalna karme to w ogole nie jadly. Czasem ptaki zjadaja resztki po Mojej Majce ( suni), zawsze cos tam zostawi, jakies psie ciastka i nne smakolyki.
Sliczny . U mnie jakis czas temu byl gil, szkoda ze nie cyknelam fotki.
Jak zaczęłam sypać słonecznik to się takie zlatują.
Do mnie przylatuja sroki i zjadaja jakies resztki ciastek mojej suni
Jak rzucam skórki od chleba to przylatują mewy i takie większe czarne ptaki..a tak wogóle to fajnie jest usłyszeć jak ptaki zimą ćwierkają
niestety w pobliżu mojego domu rzadko kiedy pojawiają się ptaki, ale kiedy wybieram się do parku to zabieram ze sobą bułkę czy chleb i karmie gołębie i kaczki
Mieszkam od niedawna na wsi, mój teść ma bzika na punkcie dokarmiana zimą ptaków, zrobił na balkonie taki mini zagajnik, z gałęziami, słoninką, rozsypanymi nasionkami - przez całą zimę nasz kot i pies mają zakaz wstępu do pokoju teścia, żeby nie straszyły ptaszków Na drzewach przed domem też mamy rozwieszone jedzonko dla sikorek Ptaszki już się nauczyły i przylatują każdej zimy Dokarmialiśmy też bezdomne koty, ale...tak się przyzwyczaiły, że zostały u nas na stałe
Mieszkam od niedawna na wsi, mój teść ma bzika na punkcie dokarmiana zimą ptaków, zrobił na balkonie taki mini zagajnik, z gałęziami, słoninką, rozsypanymi nasionkami - przez całą zimę nasz kot i pies mają zakaz wstępu do pokoju teścia, żeby nie straszyły ptaszków Na drzewach przed domem też mamy rozwieszone jedzonko dla sikorek Ptaszki już się nauczyły i przylatują każdej zimy Dokarmialiśmy też bezdomne koty, ale...tak się przyzwyczaiły, że zostały u nas na stałe
Ale fajnie!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)