Czy chodzisz na koncerty? Jeśli tak to na jakim ostatnio byłaś?
Jak w pytaniu :)
No ja niestety nie chodzę zbytnio na takie prawdziwe koncerty, bo mieszkam w mieście skąd wszędzie gdzie się takie wydażenia odbywają daleko.
Jak myjecie takie pędzle?
Chętnie podpatrzę, jakie macie typy :)
Tylko i wyłącznie Kryolan.
Z tych utrwalających to fixing spray z GR
Jaki spray do makijażu polecacie?
u mnie to samo tylko bez żelu do brwi
Tylko na mokro pod prysznicem, inaczej nie stosuję.
Nie miałam okazji używać tych pomadek i konturówek.
Moim włosom posłużyły ich kosmetyki, fajnie dociążaką włosy.
Jak w pytaniu :)
No ja niestety nie chodzę zbytnio na takie prawdziwe koncerty, bo mieszkam w mieście skąd wszędzie gdzie się takie wydażenia odbywają daleko.
Ostatnio byłam na Hunterze, ale na większym koncercie to w sierpniu na Capital of Rock we Wrocławiu jak Rammstein grał.
Także jeśli chodzę na koncerty to na rockowe lub metalowe zespoły :)
Chodziłam na studiach, teraz nie mam okazji. Ostatni to chyba był Strachy na Lachy
Ja dawo nie byłam, ostatnio to w wakacje na jakimś lokalnym festynie. Ale w styczniu wybieram się na Green Day ;) i już nie mogę się doczekać :)
Jeśli w okolicy grają akurat jakieś fajne zespoły to jasne :)
Jeśli w okolicy grają akurat jakieś fajne zespoły to jasne :)
Mam tak samo:)
Raz do roku tylko i są to festiwale:) np. Opener, od dwóch lat jestem na wszystkich 4 dniach:) czasem jak sie zdarzy pojedynczy koncert naprawde jakiegos mojego ulubionego zespołu to tylko w tedy:) ale rzadko
nie przepadam za koncertami:)
Na the xx byłam:)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)