Color Tattoo w kolorze Permanent Taupe
Czy ten kolor Permanent Taupe nadaje się do modelowania brwi? To jest mat czy jednak ma w sobie połysk? Używałyście go może właśnie do stylizacji brwi?
Czy jest trwała?
Też jestem ciekawa.
Ładnie i długotrwale pachną?
Ciekawa jestem zapachu tych balsamów :)
Nie miałam okazji używać, więc jestem też ciekawa.
Czy efekt krycia, jaki widzimy na swatchach, uzyska się po jednym przeciągnięciu linera na skórz...
Moim zdaniem to tak standardowo jak inne dobre balsamy
Witajcie, chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób i gdzie mogę zamówić prenumeratę magazynu Make...
Także chętnie się dowiem
Czy ten kolor Permanent Taupe nadaje się do modelowania brwi? To jest mat czy jednak ma w sobie połysk? Używałyście go może właśnie do stylizacji brwi?
Wydaje mi się, że sprawdzi się do brwi. Zresztą jedna z youtuberek chyba PannaJoanna używała go do brwi. Sama go mam i myślę, że będzie ok :)
Dobrze wiedzieć. Sprawdze to :)
Wlasnie zakupilam zobaczymy
Moja znajoma kupiła go na promocji w rossmanie spcjalnie do brwi i jest bardzo zadowolona :)
Wydaje mi się, że sprawdzi się do brwi. Zresztą jedna z youtuberek chyba PannaJoanna używała go do brwi. Sama go mam i myślę, że będzie ok :)
Dzięki, chyba sobie sprawię ten cień. Masz może jakieś inne fajne z tej serii? Słyszałam, że czarny świetnie nadaje się do eyelinera
Ja uzywam jako cien do brwi :)
dziewczyny używają go do brwi, ale ja używam go w charakterze cienia do powiek i jestem bardzo zadowolona (świetnie wygląda do zielonych oczu).
Używałam go jako bazę pod cienie, bo jako cień do brwi był dla mnie za jasny. Złużyłam go do samego dna;)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)