Co tak naprawde pomoze na przebarwienia potradzikoweCzerwone
Kochane co doradzicie jaki specyfik? ,ktory pomoze zlikwidowac przebrawienia potradzikowe czerwono-sine ? Bardzo bede wdzieczna za wszelkie porady
Kochane co doradzicie jaki specyfik? ,ktory pomoze zlikwidowac przebrawienia potradzikowe czerwono-sine ? Bardzo bede wdzieczna za wszelkie porady
OOOO właśnie ja też mam podobny problem na nosie i okolicach nosa mam zaczerwienienia...widoczne jeśli nie nałożę jakiegoś podkładu... nie wiem co to jest i jak to zwalczyć:(
dodam że mam trądzik:/
Ostatno czytałam że Acne Derm jest dobry, rozjaśnia plamy po trądzikowe i też po części redukuje trądzik, wągry. Z tego co czytałam to na początku może powodować wysyp ale mija i może też powodować przesuszenie skóry i dopiero po odczekaniu godziny można nałożyć krem nawilżający. Zamówiłam go właśnie i w poniedziałek chyba go dostanę i jak go przetestuję to dodam swoją opinię na jego temat. Z resztą w podobnym wątku podałam kilka sposobów znalezionych w necie.
Ja mogę doradzić jedynie od strony korekcyjnej - właściwy kamuflaż.
Tym najlepiej zakryje się istniejące blizny, przebarwienia itp. Zwykłe podkłady, nawet te najbardziej kryjące, mogą sobie nie poradzić ;/
Tym najlepiej zakryje się istniejące blizny, przebarwienia itp. Zwykłe podkłady, nawet te najbardziej kryjące, mogą sobie nie poradzić ;/
a jakie kamuflarze są dobre ??
i je się stosuje w kolejności baza, kamuflarz, podkład itp itd.. ?
Oj tak zamaskować takie przebarwienia to jest spory problem, wcześniej używałam dermacolu punktowo, później jak mi trochę zeszły to jedynie podkład, a teraz skupiam się na pozbyciu się ich.
Ostatno czytałam że Acne Derm jest dobry, rozjaśnia plamy po trądzikowe i też po części redukuje trądzik, wągry. Z tego co czytałam to na początku może powodować wysyp ale mija i może też powodować przesuszenie skóry i dopiero po odczekaniu godziny można nałożyć krem nawilżający. Zamówiłam go właśnie i w poniedziałek chyba go dostanę i jak go przetestuję to dodam swoją opinię na jego temat. Z resztą w podobnym wątku podałam kilka sposobów znalezionych w necie.
Który jest lepszy nie mam pojęcia bo Brevoxylu nie stosowałam. Acne Derm można kupić bez recepty jeśli nie mają go na stanie to raczej nie powinni robić problemu i go zamówić. Jeszcze nie chcę się wypowiadać co do skuteczności bo przysłali mi go wczoraj więc efektu nie widać bo co można zauważyć po 2 dnich? Jedynie stwierdzam że mnie nic nie szczypie/piecze jak to często widziałam w opiniach i raczej mi nie wysusza skóry jedynie na długi czas matowi ale później błyszczenie i tak występuje. Na noc jeszcze nakładam krem nawilżający tak na wszelki wypadek. Jak będę go używać chociaż 2 tygodnie to to piero mogę coś napisać.
Ja stosowałam przez dłuższy czas Skinoren przepisała mi moja dermatolog do pary z Davercinem (na noc). Składy Skinorenu i Acne Derm są takie same, różnią się tylko ceną. Skinoren ok 50 zł, a Acne chyba coś koło 15 zł. I powiem Wam, że widać było różnicę, stosowałam coś ponad pół roku i przebarwienia były zdecydowanie mniej widoczne, a miałam ich sporo. Trzeba być tylko cierpliwym. Myślę, że działanie Acne będzie takie same.