Co sądzicie o przesadzonym makijażu?
??
Na mokry korektor.
Czy nie zbiera się mocno w załamaniach powieki?
Efekty są ale bardzo delikatne.
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
??
Wole delikatny
nie wygląda dobrze
Zależy co masz na myśli. Dla niektórych przesadzony makijaż to smokey eye i czerwone usta. :) Dla mnie to bardziej złe dobrane produkty, połączone w całość, albo nawet za dużo bronzera/różu/itp. na zwykłym makijażu. Ja cenię umiar.
wole delikatny makijaz, a poza tym coraz czesciej na ulicy widze przesadzone makijaze, ja nie wiem czy te dziewczyny nie maja luster w domu ze wychodza z taka tapeta;/
Zależy co to znaczy przesadzony. Ja lubię mocny makijaż ale na specjalne okazję, na co dzień lubię delikatny. Przesadzony to dla mnie taki że całkowicie zmienia wygląd danej osoby
Co autor miał na myśli? Przesadzony makijaż kojarzy mi się z źle wykonanym makijażem, czyli ciemny cień praktycznie do samych brwi. Brwi czarne, ostro zarysowane kredką i różowe placki na policzkach.
przesadzony makijaz nie wyglada ładnie, lubię delikatne makijaze
Co autor miał na myśli? Przesadzony makijaż kojarzy mi się z źle wykonanym makijażem, czyli ciemny cień praktycznie do samych brwi. Brwi czarne, ostro zarysowane kredką i różowe placki na policzkach.
właśnie jaki to jest "przesadzony makijaż" ..?
jestem na nie
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)