Co robic, co jesc zeby ladne z polyskiem wlosy rosly ?
Co jesc,co robic zeby ladne z polyskiem wlosy rosly? a czego unikac?
Dzięki za polecenia :)
Jeszcze może jakieś rady? ;)
Też chętnie się dowiem, jak z trwałością tej maskary.
Nie miałam okazji używać.
Nie używałam, jednak Eveline ma według mnie naprawdę dobrej jakości tusze do rzęs.
Czy jest trwały?
Nie używałam.
Nigdy nie korzystałam z takich farb, więc też jestem ciekawa.
Śpię na brzuchu, to nie ma opcji, żebym mi coś przetrwało na ustach :D
Co jesc,co robic zeby ladne z polyskiem wlosy rosly? a czego unikac?
słyszałam, że na włosy dobry jest napar z pokrzywy
To chyba kwestia osobnicza Każdy włos jest inny i każdemu co innego służy.
Od siebie mogę polecić odżywkę gliss kurr z jedwabiem;maski regenerujące-l\'oreal extreme,dolce placenta;proteinowe-l\'biotica biovax;olejowanie olejem kokosowym najlepiej zawsze sprawdzić sobie opinie produktu na KWC
Najwazniejsze jest, żeby nie zapomniec o nawilżaniu włosów poprzez różne preparaty i maseczki
Dobrym sposobem na lśniące, zadbane włosy jest również olejowanie. Oleje nawilżą włosy i poprawią ich kondycję przez co będą lśniące i gładkie.
Dokładnie, aby włosy były lśniące trzeba o nie dbać od środka ale i od zewnątrz :)
mnie się nigdy nie chce robić olejowania ale chyba będę do tego zmuszona z racji słabej kondycji moich włosów
A ja wierzę, że maski to jakieś 10-20%, a cała reszta to to, co wkładamy w siebie. Zdrowa dieta to podstawa dobrego samopoczucia i wyglądu. I nasz organizm wybiera na co warto przeznaczyć witaminy i minerały, a co jest mniej ważne i można to pominąć, więc najważniejsze to dostarczać sobie wszystkiego co potrzebne i unikaś "śmieci". :)
też racja
Nie zapominaj o maskach do włosów, odżywakach, preparatach, napar z pokrzywy także jest skuteczny.
Picie herbatek ziołowych- pokrzywa i skrzyp. Bardzo dobry wpływ na włosy mają orzechy ;)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)