Co na zniszczoną okolicę oczu ??
Piszcie proszę porady co można z tym zrobić
Nie miałam okazji widzieć tych róży na żywo.
Jeśli końcówka nie jest uszkodzona, to tak. Zdarzyło mi się raz w innym produkcie, że atomizer b...
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Piszcie proszę porady co można z tym zrobić
Kremy nawilżające, witamina A.
a masc z wit. A tez moze byc ?
masc z wit. A jak najbardziej
oprócz witamin olejek z pestek jabłek i pestek jeżyn w ogóle oleje mogą wiele zdziałać pod warunkiem że dobierze się odpowiedni wielonasycony żeby nie zapchał skóry więc wybierając olej warto zwrócić uwagę na to że Wielonienasycone kwasy tłuszczowe to kwasy z grupy omega 3 i omega 6. Omega 3 to kwas alfa-linolenowy, natomiast omega 6 to kwas linolenowy i gamma-linolenowy. Oleje schnące zawierają więcej niż 50% wyżej wymienionych kwasów czyli w skrócie takie które nas najmniej zapchają i spokojnie można je częsciej używac na całą twarz (szczególnie przy cerze mieszanej lub tłustej )
Kremy nawilżające
a masc z wit. A tez moze byc ?
może być. :)
Ale zależy co dokładnie ci dolega?
Ale zależy co dokładnie ci dolega?
otoz to
olejek arganowy
Fajne sa kapsulki
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)