Co kupilybyscie mamie na 40 urodziny?
ja nie mam pomysłu narazie:(
Chyba jeden i drugi jest ciepły :)
Które odcienie są chłodne?
Nie kruszy się na powiekach.
Ja mam tendencję do mocnego przyciskania wszystkiego (ściskania, trzymania mocno, itd.), więc ba...
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Zapach jest kwestią gustu. Mi też nie wszystkie aromaty się podobają ;)
Bardzo lubię ten: https://www.ladymakeup.pl/sklep/MIYO-GLUE-ME-GLITTER-PRIMER-Klej-do-brokatu-i-...
ja nie mam pomysłu narazie:(
Ciężko powiedzieć, moze jakieś Cienie? Zestaw do kąpieli?
chyba podobny temat juz sie ukazał
Zapewne przy tak okrągłych urodzinach zdecydowałabym się na coś wyjątkowego, może coś zrobionego samemu lub zakupionego, ale takiego, na co mama sama pożałowałaby najprawdopodobniej pieniedzy. Często tak jest, ze coś nam się bardzo podoba, ale nie jest to nam bardzo potrzebne i sobie tego odmawiamy - jeśli wiesz o czymś z czego mama rezygnowała, to kup jej właśnie to - często są to najbardziej trafione prezenty.
Zapraszam do zaglądnięcia do wątku ,,Pomysły na łasnoręcznie wykonane prezenty" - może tutaj znajdziesz jakiś ciekawy, Twoim zdaniem, pomysł. Jeśli to nie przekracza Twojego budżetu, to moim zdaniem, bardzo fajnym pomysłem jest zafundowanie komuś jakiegoś wyjazdu, choćby z jednym noclegiem, na weekend. Pozdrawiam (swear)
Jeśli chodzi o wyjazd, to tańszy noclego można znaleźć na Grouponie lub na Gruperze.
Coś fajnego z pielęgnacji. Może być też coś do makijażu, np. jakaś fajna paletka cieni. I coś co wiesz, że mama lubi.
mozna ja zabrac do kina
depilator lub dobry krem
zalezy co lubi
Biżuterie albo perfumy.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)