Cienkie włosy bez objętości
Hej :) Można coś zrobić, by dodać objętości włosom? Mam bardzo cienkie włosy, pozbawione objętości przy głowie. Włosy są naturalne i dość długie. Jakieś kosmetyki do włosów czy co? :)
Nie miałam okazji używać i też chętnie się dowiem.
Wydaje mi się, że nie ma tam typowych, dużych drobinek brokatu.
Równie dobry żel ma Pierre Rene, specjalny do błysków i brokatów. Sprawdza się fantastycznie.
Na Nyx Glitter Primer czy inną bazę?
Czy daje też radę utrzymać się na powiekach przy łzawiacych oczach?
Też jestem bardzo ciekawa. Nie widziałam tego Inglota na żywo, ale niestety zlikwidowali nam ich...
Wydaje mi się, że są mocno zbliżone do siebie odcieniem i wykończeniem, choć nie mogę odpowiedzi...
Zazwyczaj męskie kosmetyki mają silny męski aromat, choć nie zawsze niestety mi się on podoba
Nie zatopiłam w tych cieniach paluszków, ale wg mnie są one bardziej gładkie niż brokatowe jak t...
Hej :) Można coś zrobić, by dodać objętości włosom? Mam bardzo cienkie włosy, pozbawione objętości przy głowie. Włosy są naturalne i dość długie. Jakieś kosmetyki do włosów czy co? :)
Jak dla mnie większość to pic na wodę niestety jeśli chodzi O długie włosy Ważne żeby nie obciążać ich odżywką i odpowiednio suszyć
suszenie faktycznie spsoro zmienia przy długich włosach :)
A co jak nie suszę tylko czekam, aż naturalnie wyschną? :P
ja mam właśnie takie
oj to ja mam miliony włosów, mam taki busz, że mogę się podzielić :)
oj to ja mam miliony włosów, mam taki busz, że mogę się podzielić :)
Dokładnie ja też, ale niestety strasznie się puszą i czasami nie jestem w stanie ich ujarzmić.
Moje włosy mają objętość jedynie po potraktowaniu ich suszarką :) Chociaż to i tak wyglądają jak napuszone suche strąki, a jak już umyję włosy i same wyschną to są ok tylko tego samego dnia, na drugi dzień mam wrażenie, że są przetłuszczone :(
Ja używam jakiejś pianki i modeluję włosy na szczotce. A na koniec spryskuję je lakierem ale nie tylko po wierzchu ale też delikatnie od nasady.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)