Cienie sephory
co sadzicie o cieniach z tej firmy? w tej chwili sa dostepne zestawy 5 minipalet po 65 zl.. zastanawiam sie nad kupieniem, czy warto?:)
Naprawdę długo utrzymuje się na ustach?
Czy jest wydajny?
Czy one naprawdę dają radę, wyglądają naturalnie? Czy wymagane jest mycie włosów tego samego dni...
Ja tez nie miałam okazji używać.
no dokładnie
Ile tego lejecie na 5 kg wsad?
Zależy mi na wydajnym kosmetyku, który łatwo będzie się rozprowadzał po skórze. Czy ten mus ma t...
Ojej nie widziałam nigdy wcześniej takiego produktu :D
Zazwyczaj olejki pozostawiają jakiś filtr na skórze.
co sadzicie o cieniach z tej firmy? w tej chwili sa dostepne zestawy 5 minipalet po 65 zl.. zastanawiam sie nad kupieniem, czy warto?:)
Przyznam się szczerze, że nigdy nie miałam jeszcze tych cieni także nie pomogę Ci ;/ jakoś nie miałam do nich zaufania... słyszałam jednak, że mają dość dobrą bazę pod makijaż daj znać jak sie na nie zdecydujesz czy warte kupna
Osobiście też ich nigdy nie miałam, jednak na weselu, na którym byłam ostatnio, moja kuzynka miala oczka zrobione cieniami z sephory i mala wyglądała oszałamiająco... jednak są one dość drogie, co jest ich minusem uważam..
Niestety tez nie wspomoge;/ Nie uzywałam ich ale chetnie bym to zrobiła, choc i tak chyba juz za dużo tego mam Ale kosmetyczka nie ma nigdy dna No może kiedyś bedzie okazja a wtedy podziele sie z Wami moja opinią. Jak dotąd słyszałam o nich pozytywy.
nigdy nie miałam cieni z sephory ale się juz kilka razy nad nimi zastanawiałam
Nie miałam jeszcze nic Sephory :)
Użwywam cieni z Sephory i szczerze mówiąc za tą cenę jakość ok :) zdecydowanie bardziej polecam pojedyncze cienie niż mega paletkę, w paletce niestety nie wszystkie cienie są tak rewelacyjne :/
bardzo ciekawia mnie te cienie ale troche za drogie jak za jeden cień
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)