Cień do brwi o ton niższy od Catrice Eyebrow Set
Catrice Eyebrow Set jest dla mnie troszkę za ciemny, czy znacie coś jaśniejszego ??
ja używam zwykłych
U mnie na dłoniach tylko hybryda
Świetne
Nie wiem jak kiedyś malowałam paznokcie zwykłymi lakierami :) Nie da się zbudować krzywej C, rob...
Pachnie choć trochę malinami?
Dziękuję za wszystkie typy :)
Masz rację, też działają.
Jak go oceniacie w porównaniu do innych wysokopółkowych?
A co sądzicie o kupnie domowego laseru do depilacji? Jak długo utrzymuje się efekt i czy to bole...
Catrice Eyebrow Set jest dla mnie troszkę za ciemny, czy znacie coś jaśniejszego ??
ciepła czy chłodna tonacja ? polecam zerknąć na set z essence wersja dla blondynek ( tylko to sa ciepłe kolory) chłodne są w inglocie polecam tam się przejść i na żywo oblukać kolory , pudry do brwi z golden rose mają równiez jasne kolory (101, 102 ,103 i 104 chyba najpopularniejszy kolor ) , albo po prostu poszukać w cieniach do powiek matowych
ciepła czy chłodna tonacja ? polecam zerknąć na set z essence wersja dla blondynek ( tylko to sa ciepłe kolory) chłodne są w inglocie polecam tam się przejść i na żywo oblukać kolory , pudry do brwi z golden rose mają równiez jasne kolory (101, 102 ,103 i 104 chyba najpopularniejszy kolor ) , albo po prostu poszukać w cieniach do powiek matowych
też tak uważam ;)
Zgadzam sie
Dziękuje za podpowiedz. Skorzystam
nie znam
bardzo je lubię
Inglot cień do powiek matowy nr 390.
Golden rose moze
Inglot cień do powiek matowy nr 390.
sprawdze czy mi przypasuje
Ladymakeup.pl to idealne miejsce w sieci dla wszystkich miłośników makijażu! Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Zarówno pasjonaci, amatorzy sztuki wizażu, jak i profesjonaliści, wizażyści malujący na co dzień.
Na jednej stronie napotkasz filmiki urodowe, niezależne forum, liczne opinie popularnych kosmetyków, a także świetnie zaopatrzony sklep z kosmetykami i akcesoriami do makijażu.
Odnajdziesz tu filmiki instruktażowe z makijażem, video tutoriale krok po kroku, które od lat tworzymy na potrzeby naszych użytkowników. Ladymakeup to również porady dotyczące kosmetyków, ich porównania i sposoby zastosowań.
W ofercie sklepu dostępne są kosmetyki profesjonalne, satysfakcjonujące najbardziej wymagających wizażystów, takie jak Kryolan, Make Up Atelier Paris, Bikor, The Balm, a także rewelacyjne pędzle: polskie Hakuro, Maestro, czy światowych liderów jak SIGMA. Z popularnych, komercyjnych marek oferujemy m.in. MakeUp Revolution, GOSH, CATRICE, Essence PAESE, Bourjois, MaxFactor, E.L.F., Pierre Rene, ARDELL, REVLON i wiele innych.
Zapraszamy Cię do naszego kolorowego świata wizażu! Razem z nami rozwijaj swoją pasję makijażu!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)