CHYBA JESTEM PIERWSZA
witam
mam pewną moją propozycję na " Mój makijaż"
nie wiem czy się wam spodoba, w tym makijażu byłam na weselu
pozdrawiam [img][/url][/img]
Pod każde cienie warto nałożyć bazę, wtedy jest lepsza przyczepność i trwałość kolorów.
Czy nakładacie te cienie na bazę?
Na razie nic nie przebiło u mnie Mary Lou Manizer ♥
Zapach jest kwestią gustu. Mi też nie wszystkie aromaty się podobają ;)
Bardzo lubię ten: https://www.ladymakeup.pl/sklep/MIYO-GLUE-ME-GLITTER-PRIMER-Klej-do-brokatu-i-...
Nie miałam okazji używać i też chętnie się dowiem.
Wydaje mi się, że nie ma tam typowych, dużych drobinek brokatu.
Równie dobry żel ma Pierre Rene, specjalny do błysków i brokatów. Sprawdza się fantastycznie.
Na Nyx Glitter Primer czy inną bazę?
oj chyba nie widać co wstawiłam ;/
a może i widać
Fajny aczkolwiek powiem szczerze ze na pewno nie dla każdej dziewczyny. No i trzeba uważać żeby został na swoim miejscu Oczywiście jesli sie ma kosmetyki lepszej jakości to wszystko powinno byc ok. u mnie z tym to róznie bywa no i mam opadającą powieke to już w ogóle by mi sie wszystko zebrało w niej podczas szaleństw
A makijaż podoba mi sie. Odważny. Jesli tylko sie nie przesadzi to ładny efekt
pozdrawiam
marzena000 Fajnie że ci się podoba, niestety z tym utrzymaniem się na oczach nie było za ciekawie bo w ten dzień było strasznie upalnie i powiem szczerze że wszystkim wszystko się topiło , ale mała poprawka w toalecie i było dobrze. Oczywiście że ten makijaż nie nadaje się na każde wyjście .
pozdrawiam
ostry makijaż
wow
dobre:P
jaka to okazja??:P
dzięki maggie
a w tym makijażu wystąpiłam na balu ostatkowym razem z mężem byliśmy parą ślubną zaświatów
Ciekawa jestem jak wyglądał mąż ^ ^
Musiało być faajnie:D
maggie
było super a mąż był upiornie piękny
Hihi xD
Fajnieee:D
Wrzuć "makijaż" męża albo zamieść go gdzieś i wrzuć link:D:D
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)